Redan Juni!!

Det här var verkligen längesen.. Eftersom jag är såpass aktiv på instagram så har jag inget behov av bloggen just nu. Men efter Idas kommentar här i februari, som jag precis läst, så kommer ett inlägg iaf =)

Idag var det barnkalas för Milos "favorit" på gården. Vi åt tårta utomhus och barnen lekte jage och hade jätteroligt tillsammans. 
 
Sedan förra inlägget så har vi flyttat. I januari flyttade vi till en 5:a i flatås. Bästa beslutet vi tagit!! Vi stormtrivs verkligen här!! Vi var nämligen inne på att flytta till hus - radhus, då vi ville ha mer lätt tillgängligt att gå ut med barnen och närheten till kompisar för Milo. Men i sista sekunden så tänkte vi om helt och valde att flytta till en annan lägenhet 5 minuter bort från vårt gamla hem. Men vi fick ett till sovrum, en underbar gård och Milo kunde gå kvar på sitt dagis som vi älskar. 
 
Han har fått massor av vänner på gården och de har alla små syskon som Ellen säkerligen kommer bli kompis med i framtiden. =) 
 
Nu när sommaren är här så kommer han i säng lite senare på kvällarna och speciellt nu när helgen är här. Men vi ska försöka få honom i säng nu. Han och Emil kom nyss in då dom varit ute och lekt och övat på nya sparkcykeln nu på kvällen. Det är Emils jobbhelg så därför blev det lite senare för Milo i säng idag. Han vill gärna hinna leka lite med sin pappa innan läggdags =) 
 
Vi får väl se när nästa inlägg blir! ;) pusshej!! 
 
Tidigare i veckan från Askimsbadet =)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

<3!!

2014-06-18 @ 14:32:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0