Fotografering.

För några dagar sen hade Atelje Marie ute erbjudande på "lets deal" som jag köpte. Vi hade ändå tänkte ta 6 månaders bilder på Ellen och även syskonkort och detta var tokbilligt! Planen var att vi skulle ta på hällås där vi tagit Milos bebisbilder, men det är väldigt dyrt och jag har sedan tidigare läst att dom på Atelje Marie är väldigt duktiga, så det var perfekt att den dealen kom upp nu! 

Ringde precis och bokade tid så vi ska dit nästa fredag! Fotografen tyckte att vi skulle börja med Ellen och om barnen fortfarande är glad och orkar så tar vi syskonbilden efteråt, annars skulle vi få komma tillbaka några dagar senare.

Så nu ska vi bara bestämma vad dom ska ha på sig! =)

Imorgon ska vi ha en riktig bebisdejt här hemma! Ida och lille Ludvig kommer,Carro och Viggo och Elaine och Alicia! Ellen och jag ser mycket fram emot att få träffa Ludvig för första gången! ;)

Det är faktiskt lite roligt att Ida, Carro och jag gick i gymnasiet tillsammans och ha fått barn såpass tätt. Även två andra tjejer från våran klass fick bebisar samma tid som oss.  

Nu bor vi alla på olika ställen, och Elaine flyttar också snart med sin familj, så det blir extra roligt när vi kan ses allihopa.
 
Bild från i somras. Min sexiga man! 

Kommentarer
Postat av: Ida

Och Ludvig och jag tycker det ska bli jättemysigt att träffa er! ❤️

2013-10-16 @ 22:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0