Ellen snart 6 månader!

Emil började jobba lite senare idag så efter Milo blev lämnad på dagis åkte vi till Egg and milk och åt frukost. Det var så härligt väder så efteråt gick vi en promenad och satte oss sen och solade lite på en bänk. En helt perfekt förmiddag.

När klockan blev 14 hämtade jag Milo på dagis och så gick vi direkt till positivparken och mötte upp Elaine, Alex och lilla Alicia. Vi hade med oss matsäck och killarna fick springa omkring och leka.
Dom leker väldigt bra. Igår sprang dom omkring och jagade varandra här hemma och så slängde dom sig på varandra på Ellens lekmatta och vilade sig emellanåt..
När Elaine och jag sa till dom att dom skulle vara försiktiga så dom inte fick ont så svarade Alex "Det är bara för att vi är bästa kompisar som vi ligger så här." Och så kramade dom om varandra. <3 Så himla gulligt.
Vi får hoppas att Ellen och Alicia blir lika goda vänner.


Nu på fredag blir Ellen 6 månader. Vår lilla tös. Tiden bara rinner iväg! Vi ska på hälsokontroll på torsdag. Jag tycker alltid det är roligt att gå till bvc och väga och mäta. Och sen så älskar jag vår bvc-sköterska! Men nu blir det doktorn den här gången ist.

Kommentarer
Postat av: Ida

Shit! Är hon redan 6 månader! Hon var ju nyss alldeles ny! Vad mysigt att pojkarna leker så bra! <3

Svar: Ja det är helt galet! Jag vill inte att hon ska bli större nu, haha! Ja dom är så goa!!
My

2013-10-15 @ 21:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0