Mitt lilla hjärta!


Ellen äter mer och mer samma mat som resten av familjen. Vi har fortfarande inte köpt någon stavmixer (!) men oftast går det bra iallafall. Idag åt vi potatisgratäng och frikadeller, vilket gick jättebra att mosa tillsammans med lite morot och en liten skvätt vatten (eller sås) så att det inte blir för mastigt. 

Till efterrätt brukar jag riva frukt på rivjärnet (lilla sidan) så blir det mos på några sekunder! Äpple brukar jag riva och ha på gröten, medan päron funkar jättebra med frysta hallon som jag tinar och mosar. Ellen älskar det! Ibland blandar jag vår frukt med en halv burk för att få lite mer blandning på smaker! Den hon äter på bilden ääääälskar hon! :) 

Men vi köper inte alls lika mycket burkar som vi gjorde när Milo var liten. Jag märker att hon står sig mycket längre på våran mat! Vatten står som första ingrediens på baksidan av burkarna och det kan ju vara en förklaring kanske.. Att det blir billigare är ju ett väldigt stort plus med! Men främst är det för att jag tycker det är så roligt att hon faktiskt gillar våran "riktiga" mat och att ju tidigare hon börjar äta den, desto bättre! 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0