Tillbaka från Öland!

Lika roligt som det är att åka iväg, lika skönt är det alltid när man kommer hem. =) Emil fick i höstas ett litet sommarställe på Öland som hans farfar byggt men där ingen i släkten bott, utan det har varit uthyrt sen 90-talet. På tomten som är ca 3000 kvm står det två små hus. Ett hus på lite över 40 kvm och ett ännu mindre på ca 20 kvm. Väldigt enkla men med kök, och badrum i båda husen.
 
Så i fredags lämnade vi Milo hos Emils mamma på morgonen och sedan åkte Emil, Ellen och jag till Öland med Emils pappa och morfar. Eftersom det inte fanns så mycket där och dom få möblerna som väl stod där slängde vi ut, så bodde vi på hotell i kalmar. Men nästa gång vi åker dit så kan vi bo in oss då vi köpt ny bäddsoffa, bord, stolar och sängar på ikea. Det är fortfarande mycket "pynt" att köpa som matta, kuddar, gardiner mm men det får vi ta nästa gång. Man hinner mindre än man tror och då kan vi ju som sagt sova över och slipper åka fram och tillbaka från kalmar. 
 
Vi ska försöka åka dit en gång till innan semestern och fortsätta att göra i ordning trädgården, måla över en tapet i sovrummet och sätta upp kakel i köket. Det är mycket att göra men det känns roligt och första sommaren får man ta allt lite som det kommer. Ellen var superduktig och sov i princip hela helgen. Vaknade för mat och gos i mellanåt bara. Även nätterna var jättebra, vaknade bara en gång vid 4 och fick mat innan vi somnade om igen. 
 
Milo har haft det jättebra hos Emils mamma och hade inte tid att prata i telefonen när vi ringde, men när han kom hem med Emil så var det stort pusskalas!! Inte ens skorna hann han få av sig innan Ellen och jag fick massa pussar! <3 Älskar dig till månen och tillbaka!!
 
 
 
Underbara Ellen. Vi älskar dig så. 

Kommentarer
Postat av: Ida

Ni verkar ha haft en toppenhelg! Helt ok att ha ett hus på Öland! :-) Vill så gärna se bilder!

Vad mysig Milo är som är så söt mot sin syster! <3

2013-05-13 @ 14:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0