Helgen i bilder.

Nu är kl mycket och medan jag väntar på att Emil ska bli färdig vid den andra datorn så vi kan gå och lägga oss lägger jag upp lite bilder från helgen här. Igår spenderade vi hela dagen på Liseberg och det var helt underbart att se hur roligt Milo hade hela dagen! Han har verkligen växt på ett år. Det märktes. Han åkte radiobilarna och jag fick nästan en chock när det slog mig hur stor han har blivit. 
 
Emil åkte med på det mesta, medan jag stod bredvid och vinkade stolt med kameran i högsta högg. Haha!  Jag klarar inte av när det snurrar för mycket. Det gör iof inte Emil heller.. Men det är underförstått i vår familj att det blir han som åker med. ;) 
 
En ny åkattraktion som påminner om kaffekopparna, fast i luften. Milo tyckte den var väldigt rolig! 
 
Milo och jag åkte Sagoslottet och en ny åkattration där man sitter i bilar som kör över hela kaninlandet. Trots att det var kö på de flesta attraktionerna så klagade Milo aldrig och var jätteduktig hela dagen. Och innan vi åkte hem fick även Ellen testa på att åka! Dock med stängda ögon.. =) 
 
 
Jag tror Ellen var vaken ca 15 min på hela dagen så när vi kom hem var hon vaken från 20:00 till strax innan 00:00, precis när vi skulle gå och lägga oss. Kunde inte blivit bättre. Emils hade en kompis här och han var glad att Ellen var vaken så hon för hennes del blev det fotboll med grabbarna i soffan hela kvällen. 
 
 
Idag har vi firat morsdag på morgonen med blommor, frukost och en fin teckning som Milo målat på sin mamma. =) Väldigt uppskattat!! Sen åkte vi hem till Emils mormor och satt ute på hennes uteplats hela dagen.
 
 


 
 
Älskar er! 
 
Natti. 

Kommentarer
Postat av: Kicki

Jag smälter, vilka otroligt mysiga bilder. Jag vill gärna ha den :) fina familjen <3

2013-05-27 @ 02:50:21
Postat av: Kicki

Haha , ja vill gärna ha den bilden på ellen och milo skulle det ju stå ;)

2013-05-27 @ 02:54:04
Postat av: My

Klart du får! <3

2013-05-27 @ 08:43:57
Postat av: Ida

Vilken underbar helg! Det är härligt att ni är så duktiga på att dokumentera er vardag. Du skriver så bra My, så det är lika roligt varje gång du har uppdaterat din blogg. :-) puss

Svar: Ja det har varit en jättemysig helg! Ja jag har börjat bli duktig på det igen. Framkallat en tredje runda med bilder nu sen Ellen kom. Jag tycker det är så himla roligt med bilder! Vad roligt att du tycker det =) Jag tycker detsamma om din!! puss
My

2013-05-27 @ 09:06:21
Postat av: carolinesofies.blogg.se

Så fina bilder! <3 Vilken härlig helg ni fick! Mysigt!
puss

2013-05-27 @ 10:08:09
URL: http://carolinesofies.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja! My! Du är väll också lite av en manisk golvstädare? Du skulle sett! Jag började gråta.. och grät ännu mer då jag insåg att jag fortfarande inte äger en dammsugare då lilla C kissade sönder den gamla. Så allt har städats, för hand!

Härlig dag ni verkar ha haft. Och du är vacker My, du skiner! Är kaninlandet så kul som det sägs? Tror du C hade uppskattat det i sommar? Funderar på å spara ihop pengar å ta med henne dit! :)

Kram!

2013-05-27 @ 21:43:00
URL: http://storaochlillac.blogg.se
Postat av: Ida

My! Jag är inne på din blogg typ fem gånger om dagen och bara väntar och väntar på fler söta bilder! <3

Svar: Ja nu får det bli ändring på detta! Ska försöka leva upp till förväntningarna!! :D
My

2013-06-06 @ 22:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0