Frukostdejt!

 
Idag har vi äntligen köpt ett regnskydd till Ellens vagn, så imon kan vi ge oss ut på frukost med Elaine och Carro trots väder! På eftermiddagen ska Ellen till BVC och sen har vi en dejt med Kicki! Kommer bli en rolig dag!! 
 
Inatt sov vi alla fyra i sängen för första gången. Milo är väldigt duktig på att sova i sin egen säng och kommer sällan upp på natten, oftast då räcker det med att följa med honom tillbaka till sin egen säng och stoppa om honom så somnar han snabbt. Men inatt kom han in till oss vid halv 5, precis efter Ellen hade ätit och höll på att rapa på mitt bröst. Tanken var att jag skulle lägga ner Ellen och gå tillbaka med Milo till hans säng. Men, jag somnade. ;) Var dock mysigt att vakna på morgonen även om vi helst önskar att barnen sover i sina egna sängar. 
 
Det blev en frukostdejt även imorse, hemma hos Carro. Ellen och jag kom dit strax innan 10 och då hade Carro och Lina redan hunnit dukat upp massa gott, bland annat Carros egna bröd och bullar =)
 
 
Tiden går så fort. Hon var jättestark i nacken redan när hon föddes, men de senaste dagarna har jag märkt en jättestor skillnad på när man lyfter upp henne att hon är mycket mer "med" och stabilare i kroppen.
 
Vi ska ju som sagt till BVC imorgon, jag tycker alltid det är lika roligt att gå dit och imorgon blir det Ellens första gång. Är inte det sent föresten? BVC var och hälsade på hos oss och vägde henne när hon var 2 veckor. Jag har för mig att vi gick dit oftare med Milo. Även om jag märker att hon går upp i vikt och mår bra så får man liksom ett kvitto på det också när man varit där! =)
 
Lillsnuttan, 3 veckor och 4 dagar.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Ja, jag har för mig att man alldeles i början väger barnet en gång i veckan. Kanske är annorlunda för att det är andra barnet och att det har gått så bra i början?

Vilka härliga ögon hon har!

2013-05-13 @ 22:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0