Bvc

Hejsan!
Dagen har varit bra, men gud... Den har gått i ett! Jag är SÅ trött nu..! Jag började med att åka genom halva Göteborg för att köpa kläder och på hem vägen stannade jag på vans och gav Ellen lite mat i vår gamla soffa som står inne på lagret. :)
Sedan skyndade jag mig hem och gjorde ett mellanmål som jag tog med till Milo. Hämtade upp Milo på dagis och vidare direkt till BVC med Ellen.

När vi var färdiga där vid 16-tiden höll jag på att svälta ihjäl av hunger då jag bara hann få i mig ett glas yoghurt på morgonen..

Så - skynda vidare hemåt, handla på vägen och börja med middagen.. Självklart gick ståbrädan av när jag skulle gå av spårvagnen och Milo ville plocka 100 stenar och kottar på vägen. ;) Efter maten har jag lagt in all vår tvätt samtidigt som jag har övat Ellen på mage, städat, ammat och byggt kulbanor med Milo.
Nu sover båda två och mina ögon går i kors! På riktigt! Hade det inte varit för att Grey's börjar om en timme så hade jag gått och lagt mig nu.
Funderar på att "sockerchocka" med lite glass.. ;)

Lillsnuttan väger nästan 4kg nu!! Hon väger idag 3960g och är 51,5 cm lång. Huvudomfånget hade ökat från 35 till 36 från att hon föddes. Ing-Marie på BVC tyckte hon var jätteduktig på att fästa blicken och hur söt som helst. Fast det vet vi ju redan! ;)
Blicken håller jag med om och det har kommit dom senast dagarna/veckan. Det är jättemysigt när hon tittar på oss med sina stora ögon. Då vill jag bara äta upp henne! ;)

Om jag skrivit konstigt någonstans så är det för att jag är så trött!

Glassen väntar, puss!

Ellen och jag på Vans! 


Kommentarer
Postat av: Carro

Oj förstår att du är trött!!
Vad bra att det gick bra på BVC! :)
puss

2013-05-15 @ 20:15:02
URL: http://carolinesofies.blogg.se
Postat av: Kicki

Åh är det klänningen hon fick av mig ? ;;

Svar: Ja =)
My

2013-05-16 @ 20:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0