BVC och en stukad fot.

Emil är iväg och lagar sin cykel och jag har precis lagt Milo. Han somnade snabbt, 19:20, helt perfekt! Jag fick vagga Ellen i bilstolen för att hon skulle vara nöjd samtidigt som jag läste för Milo, men det funkade! 
 
Idag var Milos första dag tillbaka på dagis sen Ellen kom. Emil börjar jobba imorgon så vi tyckte han kunde få gå idag och han blev superglad!! =) När Emil hämtade honom så sprang han omkring ute på gården men när vi kom hem så berättade han att han hade ont i foten och när vi frågade om han kunde gå lite inne så haltade han. Emil kollade och såg att den var svullen och att foten var stukad. Milo sa bara att det började göra ont på dagis men visste inte vad han hade gjort. Och ingen sa något om att han ramlat när Emil hämtade honom heller. Ibland är han för tåligt för sitt eget bästa... Han har gått omkring på foten hemma, fast han haltar och ville ha plåster på. Sagt att "mamma, det går över snart." Min fina lilla kille. <3 
 
Som jag skrev i tidigare inlägg så var bvc här och hälsade på när Milo var på dagis. Ellen och Milo har samma person och det är vi väldigt glada för, vi trivs jättebra med henne.
När vi vägde Ellen senast på östra var hon 4 dagar och vägde då 3215g och idag, 14 dagar gammal väger hon 3490g, vilket var väldigt bra!
Hon får dock ofta magknip men antagligen beror det på att det kommer väldigt mycket mjölk när hon ammar. Hon äter på 5-10 minuter. Så jag ska försöka pausa och rapa henne flera gånger undertiden hon äter och inte bara efteråt. Vi har även köpt magdroppar, så hoppas det ska hjälpa! 

Kommentarer
Postat av: Kicki

Älskade barn <3

2013-05-03 @ 02:30:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0