Vecka 34 (33+0)

 
Min barnmorska från MVC ringde förut och berättade att det inte fanns några tider hos A-barnmorskorna innan mitt BF datum. Därför ska jag istället få träffa en läkare på onsdag kl, 10:00 och sen ska jag till min barnmorska kl 11:00. Emil är ledig på onsdag så han följer självklart med. 
 
Tydligen så jobbar den här läkaren också på förlossningen på östra. Men när jag frågade om den här läkaren kunde ta några beslut angående förlossningen så trodde hon inte det, utan att det bara görs på förlossningen. Alltså behöver jag få ett möte där också innan något beslut kan tas om en eventuell igångsättning. Blir lite trött på att det ska vara så krångligt. 
 
Jag fick höra av både min barnmorska på mvc, hon som jag hade på förlossningen och min läkare som jag träffade på efterkontrollen att "nästa gång kommer det hållas bättre koll på dig och du kommer inte att behöva gå över tiden.." Men nu när det väl börjar bli dags så verkar det inte vara så lätt att få prata med rätt person.
 
<3 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Åh min älskade vän vad fin du är! Längtar efter lilla prinsessan och hoppas att förlossningen kan ta några beslut snart! <3
puss

Svar: Tack hjärtat! Tycker fortfarande det är så roligt att vi "alla" är gravida och fina med våra magar! <3 Ja jag längtar jättemycket efter lilltösen nu, men det känns fortfarande helt overkligt att Milo ska få ett syskon! =) Vääääldigt nyfiken på vem som ligger i din mage nu med!! =)
My

2013-03-07 @ 17:40:02
URL: http://carolinesofies.blogg.se
Postat av: Ida

Vad fin du är! <3
Jag hoppas att de håller vad de håller vad de lovar! Nu händer det grejer My! :-)

Svar: Tack =) Du också!! <3 Ja det ska bli intressant att höra vad han säger på onsdag!
My

2013-03-07 @ 17:41:18
URL: http://idanikolina.blogg.se
Postat av: lejsi

Du kommer inte gå över denna ågngen har ja ju sagt =) övertygad om att hon vill ut tidigare =)

Svar: Håller alla mina tummar för det! :P
My

2013-03-09 @ 09:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0