Nytt till skötbordet! =)

Idag efter sjukgymnasten så åkte jag till torget och åt lunch. Passade på att ta mig lite egentid och satte mig på Åhlénsfikets övervåning och läste lite bloggar och åt kycklingsallad. Väldigt avkopplande och skönt. Tyvärr hjälpte nästan inte TENS:en någonting efteråt, så jag har haft lika ont som vanligt i fogarna idag. :( Ska tillbaka på tisdag..
 
Passade på att köpa hallonbladste i hälsokosten som jag har tänkt börja dricka om någon vecka. Det är ingenting som sätter igång en förlossning utan teet hjälper livmodern att öva sig inför förlossningen för att man ska få ett effektivare förlossningsarbete och det sägs även hjälpa livmodern att dra ihop sig snabbare efteråt.
Det finns olika rekomendationer om när man ska börja dricka teet, 50 % säger efter vecka 32 och 50 % säger efter vecka 35. Men då pratar man om hallonbladst i lösvikt  och som innehåller 100 % blad. Inte påsarna som jag köpt då det är mycket mindre mängd i dom. Och eftersom jag går in i vecka 34 på torsdag så tänkte jag börja någongång efter det. 
 
Gick in i en ny rolig affär på torget som heter TGR. Superbilligt och dom hade massa roliga saker. Ungefär som en blandning av lagerhaus och panduro. Jag hittade korgar till sköntbordet och dekorationspapper som jag tyckte var fina. Jag satte in dekorpappret i en ram som jag ska sätta upp över skötbordet sen!
 
Så här blev resultatet =)
Dom två mindre kostade 40 kr/st och den stora 70 kr. =) Fanns massa andra fina saker som jag också ville köpa, men det får tyvärr vänta.. :P 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Så fint det blev! :) Där får jag kolla när det närmar sig skötbordstillbehör! :)
puss

Svar: Ja det tycker jag!! =)
My

2013-03-06 @ 07:47:43
URL: http://carolinesofies.blogg.se
Postat av: Ida

Åh vad fint det blev! Ni har verkligen ett jättefint hem!

Svar: Tack vad roligt att du tycker det! =) Känns alltid som det är mycket man vill göra.. Men man får ta det lite i taget.. Du får komma och hälsa på snart! =)
My

2013-03-06 @ 11:46:44
URL: http://idanikolina.blogg.se
Postat av: lejsi

Älskar att du bloggar igen! häng nu i och uppdatera många inlägg per dag ;) Btw fint och tjejig det börjar bli! äskat!

Svar: Ja nu känns det roligare igen! =) Snart får du se till att göra detsamma! Hehe, jag som sa att jag inte skulle ha så mycket rosa.. Det kommer smygandes.. ;)
My

2013-03-07 @ 11:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0