MVC. Går in i vecka 35 imorgon =)

Hej!
 
Jag läste nyss på min gravid-app att 85 % av graviditeten nu är avklarad! 
 
Vecka 34 (33+6)
 
 
Imorse hade jag tid hos läkaren på MVC och vi skulle prata om förlossingen. Han tyckte precis som jag att jag har två anledningar till att bli igångsatt tidigare, både för att bebisen inte ska bli för stor men också för foglossningen.
 
Vi kom fram till att jag skulle få en tid hos honom på Östra, ultraljudsmottagningen när jag har gått 38 veckor. Då ska vi först göra ett UL för att uppskatta bebisens storlek och om foglossningen inte är bättre och om livmodertappen är något påverkad/mjuk (?) (det som kommer avgöra det) så kommer jag bli igångsatt. Inte just den dagen, men inom dom närmsta dagarna. 
 
Men han menade på att om livmodertappen inte alls är redo så är en igångsättning svårt och isf får jag komma tillbaka på en ny undersökning några dagar, upp till en vecka senare. Har det fortfarande inte skett någon förändring när mitt BF datum är så blir det antagligen ett planerat kejsarsnitt då. 
 
Jag var helt inställd på att jag skulle behöva övertala läkaren idag men han tyckte bara foglossningen i säg var en anledning till en igångsättning. Så i bästa fall är det fyra veckor kvar till vår bebis är här. <3 
 
Efter läkaren hade jag tid hos Monica. Imorgon går jag in i vecka 35 och mitt sf-mått ligger nu på 34. Jag har fortfarande lågt blodtryck, 90/50. Bebisens hjärtljud låg på 150 och vågen står nu på +10 kg. 
 
Jag testade att ta några kort med självutlösaren på nya kameran förut. 
 

 
 

 

Kommentarer
Postat av: Ida

Även om jag kan tro att du är rejält trött på att vara gravid så måste jag säga att det klär dig så himla bra!
Vad mysigt att det är så lite tid kvar tills ni är 4(!) i familjen! Det känns helt overkligt att tänka på. Gött att du slapp övertalningen och att det tas på allvar den här gången.

Nu börjar nedräkningen!

Massa kramar!

Svar: Tack vad snäll du är. Ja nu är det inte roligt längre. Jag är så himla trött på alla dessa gravidkrämpor nu.. Ja jag kan fortfarande inte riktigt greppa att vi kommer bli en till i familjen. Men jag tror det kommer falla på plats som det mest naturligaste i världen när hon väl är här. =) Yes nu börjar verkligen nedräkningen! Och nu är det ju bara två veckor kvar till erat UL =) Hade varit roligt att hinna med en fika innan bebisen är här!!
Kramar!
My

2013-03-13 @ 17:16:08
URL: http://idanikolina.blogg.se
Postat av: Caroline

Vad härligt My! <3 Och så vacker du är! :D puss!

Svar: Ja det känns bra! =) Tack. Det är du också!!! <3 puss!!
My

2013-03-13 @ 19:13:54
URL: http://carolinesofies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0