Inte lång tid kvar nu...!

Nu är jag i vecka 36 och jag har en hel del förvärkar och även lite mer sammandragningar nu. Magen är riktigt tung och om det fanns någon chans så skulle jag sova hela dagarna, är så fruktansvärt trött hela tiden. Men förhoppningsvis är det mindre än tre veckor kvar till vi har vår älskade bebis hos oss!

På onsdag är Emil ledig, då är det bara två veckor kvar till jag har gått 38 fulla veckor och förhoppningsvis har en tid på Östra! Så då ska vi packa bb-väskan, köpa blöjor, och de sista hygienartiklarna, dvs salvor mm. Vi ska även ta upp babyskyddet och badbaljan från källaren. Badbaljan skulle vi lika gärna kunna hämta efter hon kommit, men det känns bra att förbereda det sista nu och även så Milo kan förstå på ett enklare sätt att det inte är lång tid kvar! 

Milo ville hjälpa mig att dammsuga i helgen.. =) Så gulligt! 


Kommentarer
Postat av: Caroline

Sötnosen! Han kommer bli en äkta gentleman! :D <3

2013-03-25 @ 19:01:51
URL: http://carolinesofies.blogg.se
Postat av: Ida

Han är den raraste lilla killen jag vet. Tänk att ni har gjort honom! Vilken bedrift! :-)

2013-03-25 @ 22:12:32
Postat av: kicki

Han e så duktig stora pojken, men du kan väl hålla inne bebisen tills jag kommit hem åtminstonde.. mer kan ja inte begära ;)
puss <3

2013-03-25 @ 22:18:17
Postat av: Camilla

Men My! Visste inte att du bloggade dagbok! Vad kul! Ska genast lägga mej och läsa igenom! Hoppas allt är bra med din familj och den kommande! Håll ut! Kram

2013-03-26 @ 21:04:55
URL: http://storaochlillac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0