Fredag!

Igår gick jag in i vecka 36 och nu är det inte lång tid kvar! =) Milo frågar nästan varje dag nu om inte bebisen ska komma snart.. Vi är alla otåliga nu. =)
 
Snart kommer min mormor och Lars hit och hämtar upp mig och kör till dagis så jag slipper gå upp för backen. Min kusin har konsert på sin skola ikväll som dom ska gå på så passar dom på att hälsa på oss på dagen och äta lite middag ihop. Jag hade tänkt göra laxpaket i ugnen till middag men mormor tyckte verkligen inte att jag skulle behöva laga någonting så dom skulle ta med sig mat istället. Det är faktiskt det som nästan är jobbigast, efter dagishämtningen, att laga middag. Jag orkar helt enkelt inte stå upp så länge, utan måste sätta mig hela tiden och det tar en väldans tid. Bästa är därför långkok. Typ kalops, sköter sig själv och jag kan förbereda långt innan middagen. 

Sen ikväll blir det självklart - Fredagsmys! Popcorn och film med Milo efter maten (OM man äter duktigt ;) är alltid lika mysigt!! Kanske även en festis till det. =) Milo är inte så mycket för godis, även om han ofta frågar om det inte är "godislördag" snart. Han gillar choklad och brukar få det då. Men oftast så glömmer vi faktiskt av att det är lördag och det är ingenting han brukar komma på efteråt och bli ledsen över. Men fredagsmyset därimot, det håller vi stenhårt på! =) 
 
 
Våran stiliga kille i onsdags innan han skulle på utflykt med dagis till naturhistoriska museet. På Milos dagis har dom Majas alfabet som tema denna och förra terminen och hittar då nya bokstäver i skogen varje vecka som Maja har tappat.
Jag älskade Majas alfabetssånger när jag var liten och kan i princip alla utantill så detta temat tycker jag har varit väldigt roligt för nu sjunger Milo och jag alla låtarna tillsammans! =) Milo vill alltid höra dom på kvällen efter vi har läst sagor och när Emil är hemma så brukar oftast han natta och läsa bok, men då vill Milo oftast att mamma ska komma in och sjunga efteråt. Tur att man är bättre på något! ;) 
 
I måndags var dom i skogen och hittade  G och Y och skulle därför till naturhistoriska och titta på Grodor och Yngel. 
 
Igår berättade Milo:
 
-Mamma vi har pratat om grodor på dagis. Dom gräver ner sig i jorden på vintern för dom tycker det är kallt nu. Sen kommer dom fram på våren. När bebisen kommer. 
 
Tänk att en sån liten mening kan värma mamma-hjärtat så mycket. Jag älskar dig mer än allting på jorden Milo. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Han är så klok lilla Milo! <3
Saknar er! <3

2013-03-22 @ 13:58:30
URL: http://carolinesofies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0