Dopplanering!

Yes den är igång för fullt! Idag har jag varit på torget med Kicki och handlat lite till dopet. Känner mig rätt stressad inför allt som ska göras, men nu är det inte mycket mer som jag kan göra i förväg. 
Igår fick Ellen sina 3 månaders sprutor i låren. Hon blev jätteledsen efter den andra men Milo hjälpte till att göra henne glad igen genom att visa olika leksaker för henne. Finaste Milo. 
 
Hela dagen gick sedan bra. Vi var på plaskis med Kicki och grillade på hennes gård på eftermiddagen. Ellen var glad och pigg hela tiden. Men sen vid 21-tiden blev hon helt plötsligt otröstlig (det har hon aldrig varit tidigare) och var ledsen i 15-20 minuter. Vi tog tempen och då hade hon 38,2 i feber. Jag lyckade sedan lugna ner henne och hon fick ligga i famnen och äta och mysa tills vi gick och la oss. Imorse vaknade hon pigg och glad med 37,1 igen! Väldigt skönt!
Det räcker att någon får ögonkontakt med Ellen så blir hon glad och leér direkt. Hennes leénde får mitt hjärta att smälta! Hon är verkligen världens goaste tjej! Så himla lätt att vara med och alltid på bra humör! 

Nu har hon kommit in i en ny sovrutin där hon brukar somna samtidigt som Milo, runt 20:00 och sedan väcker jag henne när vi lägger oss och ger henne mat, ny blöja för att somna om direkt igen och vakna runt 7 tiden. 
 
Tidigare kunde hon sova till 10:00 men då somnade hon inte förens vid 23 tiden på kvällen. Så sovmorgonen är borta men vår egentid på kvällen är tillbaka igen!
 
Nu kom Emil hem! Puss på er!
 
 
Kan inte alltid bjuda på dom bästa bilderna. Iband blir det såhär! ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Aj aj aj! Jag minns när jag hade praktik på BVC när jag gick i skolan. Varje gång en liten bebis skulle få de där sprutorna var jag tvungen att titta bort. Det är så hemskt när de små får ont. :-(

2013-07-31 @ 22:23:02
URL: http://idanikolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0