Dopplanering!

Yes den är igång för fullt! Idag har jag varit på torget med Kicki och handlat lite till dopet. Känner mig rätt stressad inför allt som ska göras, men nu är det inte mycket mer som jag kan göra i förväg. 
Igår fick Ellen sina 3 månaders sprutor i låren. Hon blev jätteledsen efter den andra men Milo hjälpte till att göra henne glad igen genom att visa olika leksaker för henne. Finaste Milo. 
 
Hela dagen gick sedan bra. Vi var på plaskis med Kicki och grillade på hennes gård på eftermiddagen. Ellen var glad och pigg hela tiden. Men sen vid 21-tiden blev hon helt plötsligt otröstlig (det har hon aldrig varit tidigare) och var ledsen i 15-20 minuter. Vi tog tempen och då hade hon 38,2 i feber. Jag lyckade sedan lugna ner henne och hon fick ligga i famnen och äta och mysa tills vi gick och la oss. Imorse vaknade hon pigg och glad med 37,1 igen! Väldigt skönt!
Det räcker att någon får ögonkontakt med Ellen så blir hon glad och leér direkt. Hennes leénde får mitt hjärta att smälta! Hon är verkligen världens goaste tjej! Så himla lätt att vara med och alltid på bra humör! 

Nu har hon kommit in i en ny sovrutin där hon brukar somna samtidigt som Milo, runt 20:00 och sedan väcker jag henne när vi lägger oss och ger henne mat, ny blöja för att somna om direkt igen och vakna runt 7 tiden. 
 
Tidigare kunde hon sova till 10:00 men då somnade hon inte förens vid 23 tiden på kvällen. Så sovmorgonen är borta men vår egentid på kvällen är tillbaka igen!
 
Nu kom Emil hem! Puss på er!
 
 
Kan inte alltid bjuda på dom bästa bilderna. Iband blir det såhär! ;)
 
 

Hemma från Öland!

Hemma igen!
 
 
Vi har varit borta nästan två veckor och haft det jättebra! Vädret har varit helt underbart! Men vi har inte bara solat på stranden, vi jobbat mycket i trädgården också. Slitit med lie, trimmer, gräsklippare och klippt träd och buskar. Nu väntar vi bara på tvätten, sen ska vi åka hem till Emils mormor och sova över till imorgon. Sola och leka i hennes trädgård!
Ellen och Milo mår jättebra och trivdes båda på Öland. Ellen har börjat att sitta kortare stunder när man håller henne i fingrarna. Hon får med sitt huvud när man lite försiktigt drar henne i händerna. Hon har även sen igår börjat rulla till sidan när hon ligger på rygg. 
 
 
 
 

Hejsan!

Emil har jobbat stängning hela veckan så Milo och jag har fått roa oss på egen hand dessa dagar! Ellen hänger snällt med i vagnen :)
Igår skulle vi gå ut för att köpa potatis men hamnade på den nya, stora lekplatsen här i närheten. Jag tror vi var där i över två timmar och gick sedan vidare och fikade på Frölunda torg när vi började bli hungriga. På vägen hem gick vi till bibblan och målade och lånade några böcker. När vi sedan satt hemma vid middagsbordet fem timmar senare sa Milo.

-Mamma, vi glömde köpa potatis...


RSS 2.0