Vecka 27

 
Bebisvecka 27 =) 

Idag var vi på ruddalen och åkte skridskor med Milo. Vi hade med oss lite matsäck och hoppades på en trevlig förmiddag. Vi hade trevligt. I 30 min. Sen var ingenting bra för unge herr Grann. Han började frysa och ville ha matsäck. Men, mackorna var KALLA och, ve och fasa, "mamma och pappa försöker lura i mig KAFFE!!?"

"Nej men Milo, det är inte kaffe i termosen, det är varm choklad! Smakar precis som att dricka godis.."

"Men jag vill inte ha KAFFEEEEEE!!"

Ska man skratta eller gråta? ;) Den underbara 3-års trotsen är här och det är bara att älska den och ta några djupa andetag..

När vi sedan kom hem var Milo var fortfarande arg och ledsen för allt möjligt, men somnade tack och lov utmattad i Emils famn så fort vi fick av ytterkläderna och vaknade 3 timmar senare.. Själva somnade vi i soffan så hela familjen behövde nog några extra timmars sömn idag.

Man får ju påminna sig om att det är någonting som alla barn går igenom och annars är Milo världens goaste unge som älskar att busa och leka och sjunga. Favoritsångerna han sjunger på nu är Pippi, smurfarna och "när julen kommer ska varenda unge vara gla´!"
Och han ger mer än gärna mamma och pappa många pussar och kramar varje dag.

Nu går ögonen i kors.
Imorgon ska vi äta lunch med Emils mormor och morfar, alltid mysigt. Milo älskar att leka hos Millan och nu när han är frisk kan han vara ute på hennes gräsmatta och springa av sig. Perfekt. Sov så gott! =) Puss!
 
Ingen bra bildkvalite tyvärr. Måste köpa ny kamera innan bebisen kommer!
 
 

Nyårsafton 2012/2013

Vi firade nyårsafton hemma hos Elaine och Daniel. God mat, trevligt sällskap och självklart lite spel där Emil och Elaine alltid tror det handlar om liv eller död, haha. Daniel och jag brukar oftast inte ta det på fullt lika stort allvar. Det är alltid lika roligt! ;)

Vi har varit sjuka sen jul, snoriga och hostiga och både Milo och jag är lite rastlösa av att gå hemma. Tyckte att det hade varit på väg åt rätt håll, men så inatt fick Milo sån krupphosta. Som tur var hade vi mediciner hemma och nu på morgonen är han pigg och glad.

Här kommer bilder från nyår!

Vecka 24 

Två tokisar ;)

f

En till ;) 

Väntar på något gott.. =)

 


RSS 2.0