foglossning

Kanonkulan vecka 32 (31+5)
 
Jag går hos en sjukgymnast en gång i veckan och får hjälp med min foglossning. Hon trycker och har sig och så får jag olika övningar som jag kan jobba med hemma för att i längden stärka upp mina muskler. Dessa övningar gör bara så förbannat jävla ont. Igår var jag där igen och då sa berättade jag att det blivit mycket värre och att Emil får hjälpa mig på kvällarna/nätterna att vända mig om i sängen, då jag inte har kraften och smärtan är för mycket. Väldigt frustrerande :( 
 
Hon frågade då om jag ville testa akupunktur eller tens för att lindra.
 
TENS fick jag på förlossningen och det är ett av mina starkaste minnen.. Det är som plattor eller trådar? minns inte pga lustgas ;) som man fäster på ryggen eller där värken sitter och som stimulerar nerverna med ofarlig ström. Det finns olika nivåer som man kan höja till i samband med att värkarna stärks. Det gör lite ont att få tens men är så mycket bättre än värkarna. Sen när värkarna tar över så får man höja tensen. Emil fick äran att kontrollera den åt mig och råkade typ sätta sig på kontrollen så han berättade efteråt att den gick från nivå 5 upp till 19 och han trodde att 20 var max. Haha, asså den SMÄRTAN är den smärtan jag minns som starkast genom hela förlossningen. Det kändes som att någon tog fram en yxa och delade min rygg i två delar.. ;)
 
Men för att komma till poängen så valde jag iaf att testa akupunktur hos sjukgymnasten och jag ska gå dit två gånger i veckan i 3 veckor och få behandling. Hoppas verkligen att det ska hjälpa för den här dumma foglossningen. NU måste jag skynda mig iväg till MVC och möta upp Emil. Ha en bra dag!" =)
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Fina magen! <3 Hoppas verkligen att akupunkturen hjälper dig!
Vi hörs sen! Är nyfiken på hur det gick hos barnmorskan!
:) puss

2013-02-27 @ 11:40:29
Postat av: Ida

Haha! Förlåt men det där med Emil och TENS-kontrollen var ju galet! Om det är nåt jag kommer testa kommer ingen man i närheten av den! ;-)

2013-03-02 @ 23:27:02
URL: http://idanikolina.blogg.se
Postat av: Ida

sv: Ja, det känns verkligen som en välsignelse! Det är helt underbart att det blir så många bebisar i år! :-)

2013-03-02 @ 23:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0