3D/4D Ultraljud vecka 31 (30+1)

Det var jättemysigt att göra ul i 3D! Jag har varit på Emmakliniken en gång tidigare och tycker det är toppen där!
Dom vet precis vem man är när man kommer, bjuder på fika, småpratar i väntrummet och det känns precis som man sitter och väntar i någons vardagsrum innan man får gå in till ul.

 

Och på ul har barnmorskan varit jätte noggrann båda gångerna och hela tiden förklarat vad som händer och är väldigt lyhörda.

Både Emil och jag tyckte att bebisen var lik Milo över kinderna, näsan och hakan. :))

Hon mätte bebisen och kunde se att viktmässigt så ligger den 10% över det normala, men hon trodde inte att bebis nr 2 skulle bli lika stor som Milo. Om kurvan fortsätter precis i den takten som bebisen växer nu så skulle vikten sluta på 3800-3900 runt BF. Men vilket hon ändå tyckte var ganska stort för min kropp.


Bebisen låg med huvudet neråt nu och kommer troligtvis att stanna så nu då det inte är så gott om plats i mage längre. Bebisens rygg ligger längst högersida och moderkakan på vänster. Hon fick buffa på bebisen för att få bra bilder på ansiktet då den låg med ansiktet i moderkakan typ. Hehe. 

 

Emil i väntrummet. =)Den 27:e feb ska vi tillbaka till MVC, då är jag i vecka 33, och då ska vi prata och förhoppningsvis boka ett tillväxt-ul så får vi se hur det blir med förlossningen utifrån det. Jag hade väldig gärna velat föda normalt den här gången och förhoppningsvis så är det inga problem. Men får vi reda på att det är en stor bebis så har Monica sagt att jag inte ska behöva gå över tiden, så då antar jag att det kan bli aktuellt med igångsättning eller i värsta fall snitt. 

Mycket tankar.


Här är vår älsklingsbebis!

 

 

Kommentarer
Postat av: Carro

Så mysigt att se lilla bebisen! <3 :)

2013-02-16 @ 14:25:05
Postat av: Ida

Vad mysigt att göra 3D UL! Helt galet att kunna se så tydligt hur bebisen ser ut ju! Vi var också på Emmakliniken och var hur nöjda som helst med upplevelsen. Värt vartenda öre! :-)

2013-02-19 @ 22:20:08
URL: http://idanikolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0