Lucia!

 
 
Jag är annars väldigt morgontrött, men det är så mysigt att gå upp tidigt på lucia och tända ljus och titta på lucia på tv. Jag älskar lucia.
Jag gick i kör hela högstadiet och på lucia minns jag alltid tillbaka till när jag gick i 9:an och blev skolans lucia. Fick sjönga solo och ha levande ljus i håret!
Min musiklärare älskade mig och jag tror inte ens någon "fick söka" det året. Hon hade redan bestämt att jag skulle bli lucia. Haha. Vore kanske mer demokratiskt att rösta kanske, men jag sa inte nej ;) 
 
 
Två tröttisar innan dagis imorse. <3 
 
 
Både Milo och Ellen har varit pepparkakor hela dagen. Vi började firandet på Milos dagis kl 8. Alla barnen sjöng så fint och efteråt fikade vi tillsammans på pepparkakor och lussekatter (mängder av kaffe till föräldrarna.. ;) 
Emil åkte sedan iväg med bilen till stenungsund för att fixa våra bromsar och under tiden var barnen och jag hemma hos Elaine på födelsedagsfika och lek! Elaine fyller 30 idag ( grattis igen!! ) och imon ska vi fira detta med middag och fest så då får barnen sova hos farmor och farfar.
 
Min älskade dotter!! <3
 
 
 
 
 
Precis som Carro skrev så är jag också lite nervös för hur det ska gå med min lilla tös.. Det blir första gången som hon sover borta och det är lite dålig tajming eftersom hon nyss börjat vakna lite på nätterna igen. Hoppas och tror  att det är "seperationsfasen" eftersom hon sovit hela nätter sen hon var 3-4 månader och hon blir snart 8 månader nu. Ett litet tillbaka steg med andra ord. Jag minns dock från när Milo var bebis att det ofta var så att han tog ett eller två steg tillbaka i utvecklingen precis innan han lärde sig något nytt, krypa, intessera sig för nya saker, gå, mm. Vi får iallafall hålla tummarna för att det går bra imorgon! 
 
Milo är så stor nu och har sovit där flera gånger tidigare, han tycker det ska bli hur kul som helst!
Men först ska vi gå på julbord klockan 14 imorgon med Emils familj, mormor, morfar och moster med familj. Jag kommer med andra ord inte ha på mig något tajt imorgon för jag kommer antagligen rulla fram av all mat.. :D 
 
 
Min älskade lilla tomte förra året <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Det kommer gå så bra! Hoppas att ni får skoj ikväll! Här ligger jag redan i sängen med en sovande bebis fast. Vad vore småbarnalivet utan iPhone? ;-)

2013-12-14 @ 21:54:34
Postat av: Carro

Så söta små pepparkakor! :)

2013-12-16 @ 23:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0