Dags för gamla bärselen igen..!

Jag har pratat med Elaine under dagen och för en liten stund sen så var det äntligen dags att åka iväg till förlossningen! Jag tyckte hon skulle åkt in för flera timmar och hennes mamma likaså, men jag förstår också hennes tankar, att vilja vara hemma så länge som möjligt.

Jag har haft Elaines bärsele till Ellen, den är lite bättre stöd än den jag haft tidigare men nu är det alltså dags att lämna tillbaka den! :) Ellen och jag testar därför vår gamla nu, och framåt vänd en stund! Första gången. Funkar bra här hemma tycker jag! :)

Idag är Ellen 4 månader och har även namnsdag! Grattis mitt hjärta på Ellen-dagen! Hon älskar att ligga på mage och stoppar sina leksaker i munnen så fort hon får chansen. Hon rullar även runt från mage till rygg nu sen två veckor tillbaka.

Milo fick en liten uppdatering av sin garderob idag när vi var och handlade på 421. Hittade massa fina saker på kappahl till honom och Ellen fick sina första skor.


Men vad tror ni nu då?
Pojke eller flicka? :)
Jag tror på pojke!!


Kommentarer
Postat av: Ida

Vad fina ni är! :-)
Jag såg den fantastiska nyheten om Elaine på fb. Så himla roligt! Jag blir lika rörd varje gång och förstår inte att det kan gömma sig ett sånt litet liv i magen. <3

2013-08-19 @ 12:01:19
URL: http://idanikolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0