Även om det inte gått någon förbi...

Så gifte vi oss förra helgen!! 
Den 10:e augusti i Frölunda kyrka i samband med att vi hade dop för Ellen. Det var en övveraskning för dom flesta av gästerna och jag hoppas och tror att alla tyckte det var roligt!! Vi fick vår dag precis som vi hade tänk och föreställt oss och även om vi varit tillsammans i 9 år i december så känns det speciellt att vara gifta. Väldigt mysigt!! 
 
Du kan fortfarande få mig att känna precis så som jag gjorde i början när vi pratade i telefonen innan vi skulle lägga oss och du frågade om jag inte ville komma och sova hos dig istället. 5 min senare träffades vi halvvägs och promenerade hem till dig mitt i natten. Jag älskar dig mer än allt annat på denna jord. Tillsammans med våra älskade, fantastiska barn. Min Emil. Bara min. Min, min, min!! 
 
 
 
 
 
 
 

Dags för gamla bärselen igen..!

Jag har pratat med Elaine under dagen och för en liten stund sen så var det äntligen dags att åka iväg till förlossningen! Jag tyckte hon skulle åkt in för flera timmar och hennes mamma likaså, men jag förstår också hennes tankar, att vilja vara hemma så länge som möjligt.

Jag har haft Elaines bärsele till Ellen, den är lite bättre stöd än den jag haft tidigare men nu är det alltså dags att lämna tillbaka den! :) Ellen och jag testar därför vår gamla nu, och framåt vänd en stund! Första gången. Funkar bra här hemma tycker jag! :)

Idag är Ellen 4 månader och har även namnsdag! Grattis mitt hjärta på Ellen-dagen! Hon älskar att ligga på mage och stoppar sina leksaker i munnen så fort hon får chansen. Hon rullar även runt från mage till rygg nu sen två veckor tillbaka.

Milo fick en liten uppdatering av sin garderob idag när vi var och handlade på 421. Hittade massa fina saker på kappahl till honom och Ellen fick sina första skor.


Men vad tror ni nu då?
Pojke eller flicka? :)
Jag tror på pojke!!


RSS 2.0