Tisdag!

Jag vet att jag är sämst på rubriker. ;) Är så varm hela tiden och sover katastrof dåligt just nu. Ska försöka göra ett nytt försök snart..

Vi har haft en mysig dag hemma. Efter dagis var Emil och Milo ute och spelade fotboll en stund och sen till Milos stora förtjusning så kom Kicki hit och busade! Milo har tjatat om ballonger i en evighet nu och jag glömmer alltid av att köpa det, men så idag kom jag äntligen ihåg det i affären och oj så glad Milo blev! Tänk att en sån liten sak som en påse ballonger kan göra en liten kille så glad! Helt underbart! :) Självklart blev det massa lek med dom hela eftermiddagen, men även hopprepet var populärt idag (binda fast saker och hoppa över "ormen") och lite spel.

Men pust och suck.. Milo är en usel förlorare och fuskar så fort han får chansen. Visst Milo är bara 3 år och kommer väl antagligen att lära sig med tiden, men detta är också pappa Emil, 25 år! ;) Dom är riktiga vinnarskallar båda två så jag är rädd att Milo har fått detta från sin pappa, hehe. Så nu ska vi träna och spela mycket spel med Milo så han lär sig att man inte alltid måste vinna. Och att man faktiskt någon gång skulle kunna säga grattis till den som vann istället för att bli arg eller börja gråta.. ;)

Här har ni två sötnosar jag tycker väldigt mycket om! <3Kommentarer
Postat av: Kicki

och jag tycker om er väldigt mycket med <3

2013-04-17 @ 15:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0