Ny vecka.

 

Milo är fortfarande hemma från dagis men jag tror att han ska få gå dit imorgon och leka lite. Han älskar verkligen att vara där.

Det börjar bli lite mer "rutin" på nätterna, om man nu kan säga det så här tidigt.. Ellen brukar äta vid 00-tiden och vaknar därefter i regel mellan 03-04 och är hungrig igen. Får ny blöja och somnar sedan om efter lite knorr på Emil eller mitt bröst innan hon läggs ner i babykorgen igen. Sen vaknar hon igen ungefär samtidigt som Milo, vid 07-08 tiden. Idag somnade hon om efter den måltiden med och så vaknade vi halv 12 igen. :) Var superskönt att få sova lite till!

Igår var vi hos Emils mormor tillsammans med Emils morfar. Jag tog med mig babybjörnen så Ellen och jag var med och lekte kurragömma. Annars sov hon största delen av tiden. Vaknade och fick mat två gånger bara.Kommer inte ihåg att vi hade så mycket tid när Milo var bebis. Missförstå mig inte, vi har ju Milo så tiden går på ganska bra iaf.. Men med Ellen, bebisar sover ju mest hela tiden.. Vad gjorde vi? Emil var ändå hemma från jobbet en månad när Milo föddes. Förra förlossningen så blev det ju snitt tillslut, vilket också gjorde att läkningstiden efteråt var väldigt mycket längre så det var ju bra att Emil var hemma då. Men allt känns mer avslappnat andra gången, vi är inte lika nervösa och man har lite bättre koll amning mm. Känns skönt! =)


Igår satte jag in alla bilder vi framkallat från BB och första besöken hemma i ett album. Började därefter sortera en miljon bilder vi framkallat på Milo men inte satt in än. Jag är fortfarande inte färdig.. Emil åkte iväg till media markt nyss och skulle köp fler album. Dom har jättebra, stora album för 99kr just nu, så han skulle köpa några stycken så vi har hemma. Tycker det är fint att dom är likadana i hyllan! :)

Nu ropar Milo. Han vill att jag ska komma och testa kulbanan. Vi bygger kulbanor av briotågbanan, nya favoriten, han kan hålla på i TIMMAR! :))

 


Kommentarer
Postat av: Caroline

Vad skönt att ni börjar få in lite rutin! :) Så duktig lilla tjejen är! <3

2013-04-29 @ 16:31:38
URL: http://carolinesofies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0