Mvc

 

Idag har jag varit hos Monica på mvc igen. Fick en ny tid nästa vecka på fredag och eftersom jag har en tid på östra på måndagen efteråt så hoppades hon att det skulle bli sista besöket för mig innan bebisen kommer. :) Och det hoppas ju självklar jag med!!

Hon sa även att jag måste stå på mig på östra och inte bara låta dom gå på ultraljudet, då det är svårt att avgöra vikten på slutet och att dom kan beräkna väldigt fel. Jag berättade att jag hade läst om det och då sa hon skämtsamt, vad bra, då kan du säga att du läst det och inte hört det från mig. ;)

Eftersom jag går in i vecka 38 imorgon så sammanfattade hon även hela graviditeten i journalen idag och vi pratade om hur den hade varit. Hon skrev även ner massa saker som hon tyckte var extra viktigt att dom framgick tydligt i min journal när jag ska på min bedömning.

Mitt blodvärde hade gått ner till 105 igen och så hade jag 16 i järnvärde (heter det så Ida?) så dom tog lite mer blod och skulle kolla några mer värden som jag inte riktigt fick någon koll på och skulle höra av sig om dom imorgon.
Tycker fortfarande nu efter nästan två hela graviditeter att det är svårt att hålla ordning på järn och blodvärde.

Mitt sf-mått hade gått upp till 37 från 34 som det legat på dom två sista besöken. Jag hade bara ökat ett halvt kilo sen förra veckan och bebisen hjärtljud låg även nu på 150.

Detta var en liten uppdatering i vecka 37 (36+6). Imorgon går jag in i vecka 38! :)
Jag längtar så himla mycket efter att få pussa och hålla vår lilla älsklingstjej nu!!

 

På bb med Milo =) Snart är vi där igen <3

 

 


Kommentarer
Postat av: Ida

Waa! Tänk att han har varit en sån liten plutt! :-) haha, ja du det där med järn och blodvärde är inte så lätt. Blodvärde är det som i blodet binder syre och det som man till vardags mäter om man till exempel blöder mycket. Järnet är lagret som man har och det mäter man egentligen bara om man utreder någon med lågt blodvärde utan att han eller hon blöder eller vid graviditet. Det är komplicerat det där! Jag längtar så efter att få se er lilla flicka! <3

Svar: Okej!! Ja det är verkligen komplicerat! :S Ja jag har nästan glömt av att Milo har varit så liten. Ja då måste ni komma och hälsa på oss! =)
My

2013-04-03 @ 22:36:23
Postat av: Caroline

Snart har ni eran lilla tjej! <3

Svar: Ja :D
My

2013-04-04 @ 19:42:25
URL: http://carolinesofies.blogg.se
Postat av: Linnea med Ollebus

Men oj... Så mysigt att vara där snart igen!

2013-04-05 @ 18:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0