Hormoner om en dammsugare. ;)

I natt sov jag som en stock. Somnade vid 11 och vaknade kl 9 utan att jag gick upp och kissade en endaste gång. Vaknade och vände mig om flera gånger, men somnade lätt om varje gång. Jag har för mig att Emil hjälpte mig runt någon gång, men vi var båda så trötta och kan rutinen i sömnen vid det här laget. ;) 
 
På schemat idag stod det:
*Veckohandling
*Köpa ny dammsugare
*Hälsa på Emils mormor
 
Måste berätta att om det är någon hushållssyssla jag gillar mer än allt annat så är det att dammsuga! Våran dammsugare är super! Jag älskar att man får resultat med en gång och känslan när all smuts försvinner gör mig lycklig! :D Är det något jag verkligen hatar så är det att ha sand och smuts inne, vilket man får varje dag med ett barn på dagis. Därför dammsuger jag i princip varje dag. Nu med foglossningen klarar jag bara hallen så Emil får ta resten av lägenheten. MEN, för några dagar sen gick min trogna vän sönder efter att Emil skulle städa med den på balkongen..
 
 
 
Vi hade tänkt köpa en ny på Media Markt idag men seriöst, INGEN var bra! Alla var så plastiga och man riktigt hörde vilka fula märken i golvet dom skullle göra hemma. Inte ens dom svindyra tyckte vi mätte sig med våran gamla. Hormonerna fick mig irriterad och på riktigt ledsen över vår älskade dammsugare som gått sönder där hemma! Vi köpte tillslut en på Ica Maxi när vi handlade sedan, men den är inte alls som vår gamla. Stör mig så mycket på att det ska vara små platshjul på munstycket på alla dammsugare så det liksom låter mot golvet när man kör den. Seriöst nu börjar jag igen..  Vi ska köpa nytt munstycke så kommer jag säkert vänja mig vid den här också! 
 
I-landsproblem? - Ja. 
Hormoner? - Ja. 
 
Vi hämtade sedan Milo på dagis kl 13:00 och åkte hem till Emils mormor i fiskebäck. Milo älskar att vara där och leka och vi hade en supermysig eftermiddag. Först satt vi ute och fikade i solen, Emil och Milo lekte på hennes gräsmatta hela eftermiddagen och så fick vi middag innan vi åkte hem vid 17-tiden. Det känns alltid som att man har gått upp 2 kilo när man åker från henne då det alltid är fika både innan och efter maten med olika godsaker. ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Äh den är ju bra ju! :) Hoppas ni annars hittar ett munstycke som kan passa bra!

2013-04-08 @ 21:00:39
URL: http://carolinesofies.blogg.se
Postat av: Camilla

Men underbara söta du! Jag förstår absolut! Jag vill ha en Nilfisk dammsugare! Åh, haha, ser detta framför mej, helt uppgiven typ! Kram!

Svar: TACK! :D Ja gud... Haha!! ;)
My

2013-04-10 @ 11:07:26
URL: http://storaochlillac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0