Napp.

I förrgår kväll gav vi lillsnuttan nappen första gången. Oftast så tycker hon om den. Men det är ju en annan sugteknik än amningen så ibland får jag ge henne fingret att suga på innan jag ger nappen, då fattar hon hur hon ska göra sen. ;)


Vi hittade inte hennes overall igår när vi skulle iväg så hon fick ta sin "newbie" i stl 56, som overall. Tyckte det såg så gulligt ut!


Ny vecka.

 

Milo är fortfarande hemma från dagis men jag tror att han ska få gå dit imorgon och leka lite. Han älskar verkligen att vara där.

Det börjar bli lite mer "rutin" på nätterna, om man nu kan säga det så här tidigt.. Ellen brukar äta vid 00-tiden och vaknar därefter i regel mellan 03-04 och är hungrig igen. Får ny blöja och somnar sedan om efter lite knorr på Emil eller mitt bröst innan hon läggs ner i babykorgen igen. Sen vaknar hon igen ungefär samtidigt som Milo, vid 07-08 tiden. Idag somnade hon om efter den måltiden med och så vaknade vi halv 12 igen. :) Var superskönt att få sova lite till!

Igår var vi hos Emils mormor tillsammans med Emils morfar. Jag tog med mig babybjörnen så Ellen och jag var med och lekte kurragömma. Annars sov hon största delen av tiden. Vaknade och fick mat två gånger bara.Kommer inte ihåg att vi hade så mycket tid när Milo var bebis. Missförstå mig inte, vi har ju Milo så tiden går på ganska bra iaf.. Men med Ellen, bebisar sover ju mest hela tiden.. Vad gjorde vi? Emil var ändå hemma från jobbet en månad när Milo föddes. Förra förlossningen så blev det ju snitt tillslut, vilket också gjorde att läkningstiden efteråt var väldigt mycket längre så det var ju bra att Emil var hemma då. Men allt känns mer avslappnat andra gången, vi är inte lika nervösa och man har lite bättre koll amning mm. Känns skönt! =)


Igår satte jag in alla bilder vi framkallat från BB och första besöken hemma i ett album. Började därefter sortera en miljon bilder vi framkallat på Milo men inte satt in än. Jag är fortfarande inte färdig.. Emil åkte iväg till media markt nyss och skulle köp fler album. Dom har jättebra, stora album för 99kr just nu, så han skulle köpa några stycken så vi har hemma. Tycker det är fint att dom är likadana i hyllan! :)

Nu ropar Milo. Han vill att jag ska komma och testa kulbanan. Vi bygger kulbanor av briotågbanan, nya favoriten, han kan hålla på i TIMMAR! :))

 


Fredag!

Dagarna rullar på här hemma. Ellen har redan hunnit bli en vecka. Igår gick vi och la oss efter Ellen fick mat kl.00 sen vaknade hon inte förens kl 04 och somnade om efter 30 min med mätt mage och ny blöja och så vaknade vi sedan kl 8 imorse. :) Hade varit skönt om det höll i sig! :)

Idag har vi varit på babyproffsen och köpt en ståbräda till Milo. Han har sett fram emot det i flera dagar!Mina älsklingar!


Vår lilltös är med i GP idag! :)

 
 
Annonsen ska självklart in i babyboken! =) 
 
<3

 


Fika

Hejsan!
Nu sitter vi i bilen på väg hem från Emils mormor. Först var vi på frölunda torg en stund och köpte lite kläder till Milo, Ellen och mig och så fick Ellen en babybok. Eftersom det är dagen innan lön idag, så visste vi att det inte skulle vara så mycket folk på torget. 

När vi var färdiga med det så fikade vi på Åhlens. Milo åt pannkakor och skickade sms med "tokiga gubbar" till halva min adressbok och tyckte det var hur roligt som helst! ;) Vi satt på deras övervåning och var vi nästan själva hela tiden, så det var mysigt! Första fikastunden med hela familjen. <3 


Första korta stunden i vagnen. =)

Jag och Ellen vaknade kl 9 imorse och kom upp till en dukad pannkaksfrukost i soffan som Emil och Milo hade fixat. Det blev Milos andra frukost då killarna gick upp kl 6 imorse. Jag ammade Ellen vid 4-5tiden och sen sov vi gott till kl 9, ser dock och var fortfarande väldigt trött imorse. Trött men lycklig. 
Vi bara myser här hemma. 
 
På eftermiddagen var vi tillbaka på Östra för hörseltest, pku-test, vägning och mätning. Allt var toppen och hon hade nästan gått upp till sin födelsevikt igen! När hon föddes vägde hon 3240g. Ett dygn senare, innan vi åkte hem från BB vägde hon 3080g och idag 5 dagar gammal vägde hon 3215g. Amningen funkar utmärkt med andra ord. Just nu hade dock mina bröst velat att hon åt lite mer, men det ger sig nog snart. ;) 
 
 
Påväg till östra. Milo ville gå bredvid mig och hålla i vagnen. <3 

Besök.

Snart är lilla Ellen tre dagar. Vi har haft besök varje dag sen vi kom hem. Det är många som är nyfikna på vår lilla tös så klart. =)
 
 
I fredags när vi kom hem från BB kom Kicki, Lina, Carro och Emelie hit på eftermiddagen och hälsade på oss. Milo är supersöt mot sin lillasyster men blir väldigt hoppig och stojig när någon kommer hit och vill gärna ha uppmärksamhet och att någon leker med honom. Därför tyckte jag det var bäst att alla kom på en gång så att Milo hade någon att leka med samtidigt. Ellen fick massa fina kläder och Milo fick storebrors-presenter. =) Emil åkte iväg och köpte mat från mc donalds och så åt vi alla i vardagsrummet tillsammans. Milo tyckte det var mysigt, det märktes på honom. 
 
I lördags så hade vi en lugn dag hemma, men fick besök av min mormor och Lars på eftermiddagen. Jag och Ellen tog igen lite sömn efter vår första natt hemma på soffan samtidigt som Emil och Milo lekte och lagade mat tillsammans. 
 
Idag, söndag har Emils familj, mormor och morfar varit här och gosat med Ellen. Emils föräldrar kom hem från london i torsdags och tog en taxi direkt till BB tillsammans med Emils syskon, men Emils mormor och morfar träffade Ellen för första gången idag. Dom tyckte så klart att hon var superfin, vilket hon också är! <3 Även idag fick Ellen och Milo massa fina presenter. Milo fick en fotbollströja med Arsenal som han blev väldigt stolt över, då han fick höra att det var pappas favoritlag. Massa olika sportsmurfar, fotboll, nytt lego och ett klistermärksalbum med smurfar. Ellen fick mjukisdjur att hänga i vagnen som låter spelar musik och fina kläder. 
 
Innan besöket idag tvättade Emil med lite hjälp av Milo alla våra fönster. Vilket jobb dom gjorde!! Milo tyckte det var jätteroligt att få hjälpa till och kände sig duktig. Det blev dubbelt jobb för Emil, men har man världens bästa pappa så har man. Emil har tålamod till tusen. 
 
 
Milo älskar att leka med sin faster Josefin, så hon stannade kvar när resten åkte hem förut och åt middag och lekte kurragömma med Milo och alla hans smurfar. Jag passade på att amma Ellen och gosa med henne, då hon varit i famnen på alla andra än sin mamma under besöket ;) och Emil kunde laga mat i lugn och ro. 
 
 
 

älskade. 
 
Imorgon tänkte vi gå ut på Ellens första promenad med vagnen. Milo behöver springa av sig lite och jag hoppas det blir fint väder! På eftermiddagen ska vi tillbaka till Östra för lite olika tester man ska göra. Hon ska även vägas och mätas igen. När vi åkte från BB var hon ett dygn gammal och hade hon gått ner från 3240g till 3080g vilket såg väldigt bra ut. Det ska bli spännande att se vad hon väger imorgon. 
 
 
 

Förlossningen.

 
Kan börja med att skriva att förlossningen gick jättebra! Här kommer den så som jag minns det. =)
 
Onsdagen den 17:e april kl 07:30 checkade vi in på förlossningen för att bli igångsatta. Med lite olika metoder så kom värkarna tillslut igång efter 12 timmar. Dom började med att sätta in en ballong skulle trilla ut när jag var öppen 3-4 cm, den ramlade ut efter 5 timmar men värkarna kom inte igång av det, fick bara lite molande mensvärk i ryggen. Efter det kunde dom ta hål på hinnorna så vattnet gick men fortfarande inga värkar. Var öppen 5 cm när dom sedan undersökte igen satte då in värkstimulerande dropp, 20 ml/timmen, vilket är det lägsta dom börjar med. Innan hade jag bara haft molande mensvärk konstant i ryggen men ganska direkt när droppet kopplades på kom värkarna igång och kom regelbundet på ca 2 min. 
 
Fick denna gåstol att hänga i istället för mina kryckor i början när jag gick omkring och väntade på effektiva värkar.
 Ingen återvändo nu.. ;) 
 
Värkarna var intensiva direkt från start och började komma vid 21-tiden. I början masserade Emil ryggen med händerna och en massagegrej som vibrerade men ganska så snart började jag med lustgas. Jag minns att dom frågade om jag ville ha lustgas och att jag svarade att jag ville vänta så länge som möjligt, men efter nästa värk så sa jag "Tror nog jag kan ta lustgasen nu.." Barnmorskan och studenten  log och skrattade lite. =)
 
Lustgasen hjälpte aldrig riktigt lika bra den här förlossningen då cgt-kurvan ofta inte riktigt stämde överrens med mina toppar på värkarna och därför var det svårt för Emil och barnmorskan att matcha in värkarna med lustgasen. Jag ville helst hålla den själv men vägrade då gärna släppa den mellan värkarna. Och ibland blev det då lite för mycket.. Men jag kände att det var väl upp till mig att avgöra och lovade att jag inte skulle spy på någon typ. Haha. Jag bad dom höja den flera gånger men då var den redan på max. Tillslut skriker jag att det inte hjälper någonting och att jag vill ha ryggbedövningen. 
 
Dessa 3 timmar när jag hade lustgasen var värkarna så intensiva och det var dom värsta timmarna under förlossningen. Det var precis som kroppen tog igen för dom centimetrarna jag öppnat mig och inte känt av. Jag vet nu efteråt att både Emil och jag tänkte "shit, ska det vara så här hela förlossningen.. Hur ska vi klara det.." Dom höjde droppet till 40 ml/timmen vid något tillfälle men sänke nästan direkt tillbaka till 20 ml/timmen. 
 
När jag skulle få ryggbedövningen misslyckades det någon/några ? gånger och därför fick jag efter en timme också en "spinal" bedövning som ger effekt direkt i väntan på att den "riktiga" ryggbedövningen skulle kicka in. När jag väl hade fått ryggbedövningen kunde jag öppna ögonen för första gången på 3 timmar och se vilka som var i rummet. Jag kunde även släppa lustgasen och använde den inte mer förens dom skulle undersöka mig efter förslossningen för att se om jag spruckit något.
 
När ryggbedövningen väl hade kickat in så kunde jag och Emil vila/sova i ca 2 timmar innan dom undersökte mig en andra gång och jag då var öppen nästan 10 cm och bebisen stod hade kommit ner nästan helt med huvudet. Nu var det bara en liten kant kvar. Jag var inte alls beredd på att det skulle hänt så mycket och i samband med detta började jag känna tryck neråt och det var dags att vänta in krystvärkarna. 
 
Jag sa att jag var rädd att bebisen skulle fastna och att det inte skulle gå men barnmorskan berättade då att i många fall är bebisen fortfarande ganska långt upp när man är öppen 10 cm och att det ofta kan vara några timmar kvar innan man får krysta för att bebisen rotera och komma längre ner. Men att eftersom hon nu redan stod så långt ner så var hon helt övertygad om att det skulle gå bra. Hon hade redan gjort mycket av jobbet. 
 
Ryggbedövningen tar inte bort trycket neråt eller krystvärkarna och nu var det dags att krysta. Tog i för kung och fosterland i 30 minuter tills hon var ute. Jag kände direkt när krystvärkarna började att jag äntligen kunde få hjälpa till och att det snart skulle vara över. Nu var det bara att ta i och köra! Fick mycket beröm och Emil som varit min trygga klippa i 8 år var starkare än någonsin under hela förlossningen och hjälpte mig hela tiden att få kraft och att inte bli rädd. Jag hade honom nära mig hela tiden och det kändes verkligen som vi gjorde det tillsammans. 
 
04:29 föddes Ellen. Jag fick upp henne på bröstet direkt och hon hade fin färg och skrek med en gång. Tårarna rann och lyckan var total! Hade turen att jag inte sprack någonting så behövde inte sys efteråt.
 
Några minuter gammal. =) 
 
 
 
Efter förlossningen så kom barnmorskan och barnmorskestudenten som varit med in och pratade och sammanfattade förlossningen. Som dom säkert säger till alla så hade vi varit jätteduktiga och att dom tyckte att det var väldigt roligt att jobba inatt med oss. Och så berömde dom även Emil och berättade att alla pratade om honom på avdelningen. Att han var ett underbart stöd och narkosläkaren hade tydligen sagt att hon ville adoptera honom här på förlossningen. Hon hade sagt att "Alla behöver ha en Emil bredvid sig när dom föder barn" Och jag kunde bara hålla med. <3 Jag älskar dig så. 
 
 
Kl 14 blev äntligen ett rum ledigt på BB och vi fick lämna förlossningen. Mamma och Milo kom sedan till BB vid 16-tiden och fick hälsa på Ellen. Milo var så söt, så söt. Pussade, räknade alla fingrar och tår och fick hålla sin lillasyster. Sedan fick vi även besök av Elaine och Emils familj på kvällen. 
 
 
Elaine och Ellen =)
 
 
Nästa dag kl 10 var det läkarrond och så fort Ellen fick "Ok" stämpeln i rumpan lämnade vi BB och åkte hem till Milo.
 
Nu är vi fyra. <3
 

Vår älskade Ellen!

18 April 04:29 föddes vår älskade dotter. Ellen Grann. 3240g och 48cm lång. Vi älskar dig. 
 
Två dagar gammal. =)

Tisdag!

Jag vet att jag är sämst på rubriker. ;) Är så varm hela tiden och sover katastrof dåligt just nu. Ska försöka göra ett nytt försök snart..

Vi har haft en mysig dag hemma. Efter dagis var Emil och Milo ute och spelade fotboll en stund och sen till Milos stora förtjusning så kom Kicki hit och busade! Milo har tjatat om ballonger i en evighet nu och jag glömmer alltid av att köpa det, men så idag kom jag äntligen ihåg det i affären och oj så glad Milo blev! Tänk att en sån liten sak som en påse ballonger kan göra en liten kille så glad! Helt underbart! :) Självklart blev det massa lek med dom hela eftermiddagen, men även hopprepet var populärt idag (binda fast saker och hoppa över "ormen") och lite spel.

Men pust och suck.. Milo är en usel förlorare och fuskar så fort han får chansen. Visst Milo är bara 3 år och kommer väl antagligen att lära sig med tiden, men detta är också pappa Emil, 25 år! ;) Dom är riktiga vinnarskallar båda två så jag är rädd att Milo har fått detta från sin pappa, hehe. Så nu ska vi träna och spela mycket spel med Milo så han lär sig att man inte alltid måste vinna. Och att man faktiskt någon gång skulle kunna säga grattis till den som vann istället för att bli arg eller börja gråta.. ;)

Här har ni två sötnosar jag tycker väldigt mycket om! <3Gos!

Snart försvinner förhoppningsvis Milos bästa kudde! Igår sa Milo när han pussade på magen "Mamma snart kan jag pussa bebisen på pannan istället! Och på fötterna, och händerna och munnen och magen och..." osv :) Min goa unge! Ska bli så spännande att se honom med bebisen snart!
Idag har Milo skrivit sitt namn helt själv på sin griffeltavla med krita. Tror han är redo för att bli storebror nu. ;)


Brände magen :(

Skulle hälla av vattnet på potatisen och hade magen mot diskbänken. Hällde dum som jag var inte av vattnet ifrån mig utan mot mig och fick då vatten över magen. Som tur var så blev det inte så mycket, ett rött märke på några centimeter, men ont som fan gjorde det!! Fick ganska snabbt en stor blåsa, hoppas den försvinner snart. 
 
 
Innan jag hämtade Milo på dagis. Glasögon och osminkad.
 

Bilder säger mer..

 
- än tusen ord. 
 
 
 
 
Känner mig så lyckligt lottad som har världens bästa man, sambo, vän och pappa till våra (snart!!) två barn. 
Jag älskar dig så himla mycket. 

Slutspurten!

När jag var gravid med Milo hade jag alltid magen som bord på slutet i soffan på kvällen. Igår kväll bad jag Emil hämta ett glas med vatten (måste alltid vara RIKTIGT kallt!) och ställde det utan att tänka speciellt mycket på magen. Jag hade handen väldigt nära för att jag tänkte "OM hon skulle sparka".. Vilket hon självklart gjorde och inte hann jag med att fånga glaset så jag fick iskallt vatten över hela mig och soffan blev dygnsur!! Uppgav någon form av ett svagt, ljust skrik "håååååhhh" och Emil som var på toaletten då trodde nog att det var dags att åka till BB typ! Haha! 
 
 
Imorgon går jag in i vecka 39 och Carro är nu inne i vecka 33! Eftersom vi förhoppningsvis snart har vår lilla bebis hos oss så passade Carro och jag på att ta kort tillsammans idag med våra magar. Svart var kanske inte bästa färgen upptäckte vi efteråt då magarna knappt syns framifrån! Men men =) 
 
 
 
Här ser man ju inte magarna alls! :D 
 
 
 
 
 

Hormoner om en dammsugare. ;)

I natt sov jag som en stock. Somnade vid 11 och vaknade kl 9 utan att jag gick upp och kissade en endaste gång. Vaknade och vände mig om flera gånger, men somnade lätt om varje gång. Jag har för mig att Emil hjälpte mig runt någon gång, men vi var båda så trötta och kan rutinen i sömnen vid det här laget. ;) 
 
På schemat idag stod det:
*Veckohandling
*Köpa ny dammsugare
*Hälsa på Emils mormor
 
Måste berätta att om det är någon hushållssyssla jag gillar mer än allt annat så är det att dammsuga! Våran dammsugare är super! Jag älskar att man får resultat med en gång och känslan när all smuts försvinner gör mig lycklig! :D Är det något jag verkligen hatar så är det att ha sand och smuts inne, vilket man får varje dag med ett barn på dagis. Därför dammsuger jag i princip varje dag. Nu med foglossningen klarar jag bara hallen så Emil får ta resten av lägenheten. MEN, för några dagar sen gick min trogna vän sönder efter att Emil skulle städa med den på balkongen..
 
 
 
Vi hade tänkt köpa en ny på Media Markt idag men seriöst, INGEN var bra! Alla var så plastiga och man riktigt hörde vilka fula märken i golvet dom skullle göra hemma. Inte ens dom svindyra tyckte vi mätte sig med våran gamla. Hormonerna fick mig irriterad och på riktigt ledsen över vår älskade dammsugare som gått sönder där hemma! Vi köpte tillslut en på Ica Maxi när vi handlade sedan, men den är inte alls som vår gamla. Stör mig så mycket på att det ska vara små platshjul på munstycket på alla dammsugare så det liksom låter mot golvet när man kör den. Seriöst nu börjar jag igen..  Vi ska köpa nytt munstycke så kommer jag säkert vänja mig vid den här också! 
 
I-landsproblem? - Ja. 
Hormoner? - Ja. 
 
Vi hämtade sedan Milo på dagis kl 13:00 och åkte hem till Emils mormor i fiskebäck. Milo älskar att vara där och leka och vi hade en supermysig eftermiddag. Först satt vi ute och fikade i solen, Emil och Milo lekte på hennes gräsmatta hela eftermiddagen och så fick vi middag innan vi åkte hem vid 17-tiden. Det känns alltid som att man har gått upp 2 kilo när man åker från henne då det alltid är fika både innan och efter maten med olika godsaker. ;)
 
 

Soligt väder!

Jag har äntligen piggnat till här hemma och gjort i ordning mig och Milo inför dagen! Har varit uppe och kissat 58 gånger i natt och drömt massa mardrömmar om att jag blivit skjuten i ryggen och höfterna. Har så ont på nätterna så jag drömmer om smärtan. Längtar till imorgon då Emil är ledig!

Igår var Milo och jag i slottsskogen med mamma i flera timmar. Vi lekte på plikta, gillade korv, spelade fotboll och matade fåglarna.

Nu ska vi snart ut i solen och träffa Lina, så får vi se vad vi hittar på!


Mvc

 

Idag har jag varit hos Monica på mvc igen. Fick en ny tid nästa vecka på fredag och eftersom jag har en tid på östra på måndagen efteråt så hoppades hon att det skulle bli sista besöket för mig innan bebisen kommer. :) Och det hoppas ju självklar jag med!!

Hon sa även att jag måste stå på mig på östra och inte bara låta dom gå på ultraljudet, då det är svårt att avgöra vikten på slutet och att dom kan beräkna väldigt fel. Jag berättade att jag hade läst om det och då sa hon skämtsamt, vad bra, då kan du säga att du läst det och inte hört det från mig. ;)

Eftersom jag går in i vecka 38 imorgon så sammanfattade hon även hela graviditeten i journalen idag och vi pratade om hur den hade varit. Hon skrev även ner massa saker som hon tyckte var extra viktigt att dom framgick tydligt i min journal när jag ska på min bedömning.

Mitt blodvärde hade gått ner till 105 igen och så hade jag 16 i järnvärde (heter det så Ida?) så dom tog lite mer blod och skulle kolla några mer värden som jag inte riktigt fick någon koll på och skulle höra av sig om dom imorgon.
Tycker fortfarande nu efter nästan två hela graviditeter att det är svårt att hålla ordning på järn och blodvärde.

Mitt sf-mått hade gått upp till 37 från 34 som det legat på dom två sista besöken. Jag hade bara ökat ett halvt kilo sen förra veckan och bebisen hjärtljud låg även nu på 150.

Detta var en liten uppdatering i vecka 37 (36+6). Imorgon går jag in i vecka 38! :)
Jag längtar så himla mycket efter att få pussa och hålla vår lilla älsklingstjej nu!!

 

På bb med Milo =) Snart är vi där igen <3

 

 


Bildregn!

La nyss in bilder från kameran på Emils användare och hittade lite bilder innan bebisen låg i magen..
 
 
 
 
Vill kunna springa omkring i dessa älsklingar igen! 
 
.. som supermamman med Milo på ryggen i uppförsbacke!! Det känns rätt avlägset just nu ;)
 
 
Åh bebis, nu får du snart komma ut så mamma kan få sin kropp tillbaka tack!! ;) 
 
Två snygga mammor! Snart är våra bebisar här Carro! <3 
 
 
 
 

 

Tisdag!

Just nu så känns dagarna faktiskt som dom rinner förbi.. Påsken gick superfort och imorgon ska jag till Mvc igen. Elaine kom hit imorse när Emil och Milo gått iväg för dagen och så åt vi frukost tillsammans. Förut åt vi frukost ihop nästan hela tiden, saknar det lite, så det var mysigt =)
Sen tog vi en sväng till torget, Elaine behövde köpa en klänning och hittade en jättefin i typ andra affären vi var inne i och sen hittade jag två klänningar till mig själv inne på Kappahl (!) Jag har inte handlat något till mig själv på hur lång tid som helst och kunde som vanligt inte bestämma vilken färg jag skulle välja så jag köpte båda två! Jag skulle kunna använda dom redan nu med magen, men främst tänker jag dom till sommaren! 
 

Förstår inte varför bilden blir sne, men men.. 
 
 
Blir snyggare utan den stora magen under sen! =) 
 
 
Nu kom Lina och vi ska försöka dra med oss Milo ut i solen.. Han vill hellre vara inne..?!
 
 

Sista påskdagen.

Oj hittade detta inlägget när jag loggade in nyss. Åter igen glömt att posta och det fanns kvar trots att jag loggat ut.. Här får ni det :P 
 
 
Idag är det måndagen den 1:a april och annandag påsk. Kicki fyller 25 år idag, massa grattis till dig hjärtat! Hoppas att du har haft en underbar dag!
Emil har nytt schema från och med idag, så nu är måndagar hans lediga dag istället för onsdagar som det varit tidigare. Han är också ledig varannan helg. Milo kommer vara hemma från dagis på måndagar och fredagar sen när bebisen kommit så då tyckte vi det var bättre att Emil ändrade sin lediga dag till måndag så vi alla är hemma då. 
 
Idag har vi spenderat dagen på Ikea och freeport. Det blev allt möjligt bra på Ikea och på Freeport hittade vi nya skor till Milo. Var egentligen ute efter en vårjacka också, men självklart var hans stl slut överallt. 
 
Det blev en ny tv-bänk till sovrummet på hjul så när vi inte tittar så står den i hörnet innanför garderoben. 
 
Milos nya "springskor" 
 
Hörs senare! Puss
 

RSS 2.0