God morgon! =)

Sitter här i soffan och har precis ätit lite frukost, fil, risgrynsgröt och clementin =)
 
Nu när sparkarna väl har börjat så har jag blivit ännu mer nyfiken på vem det är som ligger där inne. På tisdag ska vi på RUL men om vi tar reda på könet eller inte, det återstår att se ;) Och OM vi berättar det! ;) 
 
Ska alldeles strax göra mig iordning. Hämtar Milo kl 14:00 på dagis nu när jag inte jobbar och när jag hämtat honom idag ska vi åka hem till Kicki och mysa! 
 
Varje dag när jag ska hämta Milo ser ungefär likadana ut: Jag kommer in på gården, något barn ropar att "Milo din
mamma är här" och Milo sätter genast fart mot något gömmställe på gården. Sen när jag väl "hittat" Milo så säger han "Jag vill iiiiiiiiinte gå hem! Jag vill leka på dagis!! " ;)
Alltid lika trevligt, hehe! 
 
 
Mitt lilla spöke igår! <3

Då var det dags igen!! ;)

Jag startade den här bloggen när jag var gravid med Milo och nu när Milo ska bli storebror är det kanske dags att börja blogga igen? :)

Det kommer inte bli lika ofta som vid första graviditeten, känner inte att jag har lika mycket tid eller samma behov som första gången, men då och då tycker jag absolut att ni ska kika in här ;)

Jag är i vecka 18 (17+4) idag och i slutet på vecka 16 kände jag dom första "sparkarna" :) allt kommer tidigare i andra graviditeten, på ont och gott.. ;)

Illamåendet sitter fortfarande kvar och jag får äta lergigan dagligen, även om jag inte tycker det hjälper speciellt mycket.. Filmjölk är något annat jag faktiskt MÅSTE äta dagligen och det hjälper!! :)
Filmjölk är något jag bara äter när jag är magsjuk eller gravid, i vanliga fall är jag inte det är speciellt gott, men nu äter jag mängder och gjort sen tidigt i graviditeten.

Huvudvärk, halsbränna, sammandragningar och ont i ryggen är andra roliga saker som redan har hunnit ikapp mig ;)

Men visst är det mysigt att vara gravid och vi längtar väldigt mycket till april!
:) Nu ikväll har det varit mycket aktivitet i magen, mysigt!! Längtar till det känns mer utanpå magen, även om jag kände lite ikväll och Emil också har känt bebisen. :)

Milo vet att mamma har en bebis i magen och brukar klappa och pussa på magen :) sen vet jag inte riktigt om han förstår att bebisen kommer "komma ut" och bli en i vår familj även om vi försöker förklara det för honom.

Jag säger ofta till Milo att jag älskar honom mest av allt, enda till solen, månen och tillbaka. :)

Milos svar brukar vara "Mamma jag älskar dig hela dan'! Enda till solen, månen, stjärnorna, regnet, båset (såå gulligt att han menar vinden ;) och tillbaka!!" ❤


RSS 2.0