Hej!

Hej alla mina tusentals-läsare! ;) Det rullar på här hemma! Jag har fått jobb som extra på en stor mataffär i sisjön och började förra veckan. Har jobbat idag och ska jobba även imorgon. Jag sitter i kassan och det är faktiskt väldigt roligt. Än så länge iaf =)

Milo älskar dagis och pratar om alla hans kompisar där, och vad dom gör på dagarna, vilket är "kör bilar" om Milo får bestämma ;) Visst, 2 års trottsen, har allt kommit smygande på oss, men gud vilken skillnad det är nu när han kan prata för sig! Så himla roligt att se honom kliva fram och ta för sig, och höra hur han tänker, att han blir rädd när det är mörkt, att han drömde om pappa, vad han ser runt omkring sig när vi är ute och promenerar mm. mm. Fina prinsen!

Jag har tro det eller ej, sjuk träningsvärk i mina vader efter att ha SUTTIT ner hela dagen? Måste verkligen tänka på min hållning och att jag sitter bra, nu på jobbet. Vill inte få ont i axeln igen.. Nu är det dags för kvällsmat med min älskling. På torsdag fyller jag 24 btw =) Ha det bra! My

Kommentarer
Postat av: Kicki

Halloo,. gud vad glad jag blev att du uppdaterat =) .

Milo börjar bli en stor pojke nu. <3

2012-01-24 @ 06:46:24
Postat av: Carro

Jag är faktiskt inne och kikar varje dag! :) Saknar er! Kul att det går bra med jobbet! Pussåkram!

2012-01-24 @ 09:07:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0