Lucia 2012

Milo har varit hemma från dagis då det har gått magsjuka och jag är så rädd för att vi ska bli dåliga. Men nu var "faran över" så imorse var vi där så Milo fick vara med och lussa.
 
Förra året var luciatåget inte så lyckat dom flesta barnen inte ville stå i tåget utan med sina föräldrar, så detta året fick alla barnen sitta på sina prickar i deras sammlingsring och då kunde föräldrarna sitta bakom barnen i ringen. Alla sjung väldigt mycket mer detta året, dom har ju blivit lite större nu med =) 
 
Efter luciasångerna blev Milos namn draget i deras kalender och "priset" var att få ta hem dagis "Maja docka" fån Majas alfabet som är deras tema det här året och sova över till imorgon då ett annat barn får ta med sig Maja hem. 
Så under dagen ska vi ta bilder på när Maja är med hemma och äter, leker och sover i Milos säng. Även fått en bok att skriva ner vad vi gör under dagen och ta med till dagis. 
 
Den första halvtimman hemma lekte Milo med Maja och jag passade på att ta några kort men det kommer väl mest bli att jag placerar den vid honom så hon fastnar på någon mer bild här hemma. Jag tycker mest det känns som Milos pedagoger är nyfikna på hur alla barnen har det hemma. Men men.. =) 
 
Här är två bilder på Milo och Maja iaf. 
 
Äter mellanmål. 
 
Leker med garaget 
 
Bakat pepparkakor. 
 
Igår var Lina och jag på julbord på Hamnkrogen på Liseberg. Lina jobbar där nu på vintern och nu på vinternsäsongen när vi jobbar båda två hinner vi inte ses så mycket, så igår hade vi en eftermiddag tillsammas och passade på att ta lite kvalitetstid ihop ;) Efter julbordet gick vi på markanden innan jag började jobba kl 17.00. 
 
Internskämt så bordet var resarverat till "blogg-Lina" när vi kom.
 
Skumtomtar!!
Var väldigt mysigt! <3 
 
 
På eftermiddagen kom Elaine och Alex hit och lekte och bakade pepparkakor. Det är inte bara lucia idag utan också Elaines födelsedag! =) Grattis grattis världens bästa Elaine!!
 

Glad Lucia Önskar Milo och My ;)

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Roligt att du uppdaterar! <3

2012-12-15 @ 17:35:02
Postat av: Ida

Jag kan också tänka mig att de mest var nyfikna. Smart av dem! ;-)

2012-12-16 @ 16:31:37
URL: http://idanikolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0