God morgon!

Strax iväg och lämna på dagis och åka vidare till körskolan. Milo vaknade tidigt imorse så blev det en lugn morgon, inget stress. Det tar nämligen en evighet för Milo att äta frukost så då är det bäst att vara ute i god tid så jag slipper tjata på honom. Milo har lärt sig att ta på sina stövlar själv så dom springer han omkring i här hemma nu. =)
Hör nog av mig ikväll =) Hej!

Vi är kvar!

Milos 2 årsdag är inte långt borta och inskolningen på dagis är precis färdig nu. Han verkar trivas bra och både Emil och jag hittills väldigt nöjda med det vi valde. =) Dom praktiserar utomhuspedagogiken så barnen sover ute i sina vagnar, vilket funkar utmärkt för Milo som är van att sova i sin Emmaljunga. Tung och klumpig är den, men den absolut bästa sovvagnen! =)
Så nu när Milo som sagt är inskolad på dagis så har jag börjat ta körkortslektioner! Elaine och jag hoppade på en intensivkurs då man kör dubbellektion varje dag i 10 dagar. Än så länge har jag bara kört fyra lektioner men det går superbra och det är riktigt roligt!
Nu är det snart dags för körlektion! Om det fortfarande är någon som tittar in här ibland så lämna gärna en kommentar? =) Hej!

RSS 2.0