Milos kalas!

God morgon!
Har lämnat Milo på dagis och tog en vända på willys på hemvägen och köpte med mig lite god frukost och några chokladbitar. Så nu sitter jag i soffan och myser med frukost, kaffe och täcke och om det inte vore för att en granne envisas med att borra -gång på gång, på gång så skulle det varit perfekt!

Tur att Milo är på dagis nu för han blir alltid så rädd när han hör att någon borrar. Vi brukar säga att det är någon i huset som sätter upp en tavla och det brukar hjälpa lite. Men så fort ljudet kommer igen och han är ensam i ett rum så blir han ledsen och ropar efter oss.

Jag hade planerat att ringa och boka en körtid för idag, men det var så himla skönt i soffan så jag ska ringa och boka en för imorgon istället. Ibland får man faktiskt vara lite lat.. =) Jag hade egentligen behövt en helgs vila efter den här helgen som varit så den här dagen blir perfekt för de!


Här kommer bilderna från Milos kalas! =)

Fina Emelie och Melina i bakgrunden =)

Min lilla söta kusin Inez som jag snart även ska bli fadder till =)

Emil, mormor och Inez =)

Jag glömde så klart kort på tårtorna den här gången! Vi var 34 personer som firade Milo, och folk kom i olika omgångar så alla tårtorna var aldrig framme samtidigt. Hade jag ställt fram allt samtidigt hade jag nog inte glömt det! Jag hade iallafall gjort två stycken "vanliga" tårtor med grädde och dekorerat med bär på en tårta och med godis och choklad på den andra. Sedan gjorde jag en Cheesecake med blåbär och en ljuskladdaka med bär i.

Bilderna och recepten är lånade från Victoria på matplatsen .

Kommentarer
Postat av: anneli

tårtan eller är det paj på översta bilden?

såg ju fantastisk god ut :)

2011-12-12 @ 10:00:59
URL: http://silverlady.blogg.se/
Postat av: My

Cheesecaken med blåbären menar du? Den VAR supergod! Väldigt enkel att göra med!

2011-12-13 @ 09:11:23
URL: http://enlitenimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0