Grattis Alex 2 år!!

Mysfaktorn stiger här hemma av dimman som är ute. I natt såg vi nästan inte marken från vårt fönster och även om det är lite bättre idag så tycker jag det är supermysigt!! Milo tittar på film och jag dricker te och tittar på nyhetsmorgon. Emil väckte mig strax innan han åkte till jobbet vid 8 imorse och då gick jag upp och väckte Milo som fortarande sov. Han var nog trött efter att varit tillbaka på dagis igår. =)

Jag har varit lite småförkyld så Milo har fått varit hemma med mig några dagar. Han hostar fortfarande väldigt mycket så fort han anstränger sig -och har gjort i flera veckor nu, så jag tyckte att han skulle få vila från dagis några dagar. Men som sagt, han fick gå igår och Milos pedagog berättade att Milo nog hade saknat dagis för han hade varit på strålande humör och sprungit och lekt som en liten tok hela dagen (Ännu mer än vanligt - då är det mycket!) =)

En annan sak som gör att den här dagen blir extra mysig är att vi i eftermiddag ska på kalas hos Alex som fyller 2 år!! Och om 2 dagar är det Milos tur att blir en busig liten 2 åring! Som ni kanske förstår av födelsedagarna så blev Alex och Milo goda vänner redan på BB =) Vi älskar Alex väldigt mycket!

Grattis på 2-årsdagen finaste Alex! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0