"Mammaaaaaaa"

Milo är fortfarande sjuk, snorig näsa och feber på kvällarna. Det "passar" ju aldrig bra att vara sjuk, men just denna veckan var sämsta tänkbara just nu.. Emil jobbar från 8-19 och imorgon ska vi på dop för min kusin Inez, som jag även ska bli fadder till! =)

Jag hade behövt fixa lite saker inför dopet, kort, presentpapper mm och hade även tänkt köpa något nytt att ha på mig. Sen är det fars-dag på söndag, men har man ett sjukt barn så har man. Då får man stanna inne.  Jag får försöka komma iväg på lördag efter dopet och köpa en present till Emil.

En annan sak jag känner mig lite stressad över är att jag ska  sjunga imorgon på dopet och hade gärna övat lite mer på det. Men Milo vill inte leka själv en enda sekund och jag ska vara med hela tiden..  Så nu känner jag mig faktiskt lite stressad. Men texten sitter iaf så jag får öva mer ikväll när Milo sover.

"Mammaaaaaaaa" "Mammaaaaaaaa" Måste gå ;)

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Satt och kollade igenon min blogg och såg att du hade skrivit förut :)Vilken söt kille du har!!

Lite fräck fråga men vart bor ni någonstans?Du ska skriva till min mail om du inte vill svara på din blogg.

Om du då skriver till min mail så kan jag bjuda in dig så kan du läsa min blgg (om du vill såklart) :)ceciliafossli@hotmail.comHa det bra, kram

2011-12-05 @ 13:27:43
URL: http://ceciliafossli.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0