"Mammaaaaaaa"

Milo är fortfarande sjuk, snorig näsa och feber på kvällarna. Det "passar" ju aldrig bra att vara sjuk, men just denna veckan var sämsta tänkbara just nu.. Emil jobbar från 8-19 och imorgon ska vi på dop för min kusin Inez, som jag även ska bli fadder till! =)

Jag hade behövt fixa lite saker inför dopet, kort, presentpapper mm och hade även tänkt köpa något nytt att ha på mig. Sen är det fars-dag på söndag, men har man ett sjukt barn så har man. Då får man stanna inne.  Jag får försöka komma iväg på lördag efter dopet och köpa en present till Emil.

En annan sak jag känner mig lite stressad över är att jag ska  sjunga imorgon på dopet och hade gärna övat lite mer på det. Men Milo vill inte leka själv en enda sekund och jag ska vara med hela tiden..  Så nu känner jag mig faktiskt lite stressad. Men texten sitter iaf så jag får öva mer ikväll när Milo sover.

"Mammaaaaaaaa" "Mammaaaaaaaa" Måste gå ;)

Snorig Milo

Känner ni också så ibland att man får en känsla direkt på morgonen om hur dagen kommer vara? Milo vaknade på fel sida idag och med en riktigt snorig näsa. Allting var nej och det var gnäll och skrik. Känns som det kommer bli en seg dag idag.. Jag hade tänkt köra bil under tiden Milo var på dagis, men som tur var hade jag inte bokat in någon lektion än. Man måste avboka dagen innan senast kl 13.00, annars debiteras lektionen med 900 kr..

Nu kom en liten snorig kille och vill titta på Fåret Shaun så skriver mer sen.. Den bärbara datorn tog Emil med sig till jobbet idag. Han jobbar sen en vecka tillbaka som Butikschef för Vans som ska öppna i arkarden den 17:e november. Det kommer bli den näst största butiken i Europa och den första Vansbutiken i norden. Idag börjar personalen och uppackningen av butiken sätter igång! Jag är väldigt stolt över Emil och nya tjänsten passar honom perfekt!

Milo klär på sig


RSS 2.0