Thailand

Tänkte ta mig i kragen som Elaine uttryckte det ;) och skriva ett inlägg till er. Om någon fortfarande tittar in här dvs, hehe.
Vi har ju varit i Thailand!! Vilket var underbart! Men efter ett x antal resetimmar så var det faktiskt riktigt skönt att komma hem. Milo gillade inte alls maten i Thailand så därför blev mest gröt och välling för hans del. Men även en hel del bananer, vattenmelon och kex med cocosflingor på gick ner under resan.

Efter Milo kollat så att alla leksakerna var kvar i hans rum hittade vi honom sittandes i sin tripptrapp stol vid matbordet. Han har aldrig klättrat upp i den tidigare, men lilla hjärtat var hungrig! Åh han var så söt när han satt där, helt tyst och stilla och väntade på att bli serverad något riktigt gott =)
Vi hade inte varit hemma mer än 20 minuter och senast kylen var så här tom var när vi flyttade in..  Men tillslut slängde vi ihop lite fiskpinnar och makaroner och Milo åt mer än han gjort de senaste två veckorna =) Lilla älsklingen.

Det finns så otroligt mycket att skriva om resan och jag vet inte vart jag ska börja..  Därför gör jag inte det. MEN vi hade en underbar resa och skulle mer än gärna åka tillbaka till Thailand! Jag börjar faktiskt redan längta tillbaka. Speciellt när Elaine + familj fortfarande är där nere och lägger upp massa glassiga bilder titt som tätt. Jaaa, vi är avundsjuka!! Men det är ni värda! =)

Här får ni några bilder av mig.

I detta fina huset bodde vi på Koh tao. Kortet är taget från poolen.
Om detta inte är lycka, vad är? =)

Min kärlek
Två små apor hoppade i sängen.. =)
Vi tog skytrain in till stan från vårt hotell de två dagarna vi var i bangkok. Vi valde nämligen att bo nära flygplatsen då Milo blev åksjuk av att åka taxi i bangkok. Massa filer, ingen barnstol och de kör som galningar.. Ingen höjdare direkt.
Vad vore väl en bal på slottet...? Åh jag vill ha en Fly kartell lampa!

Igår satte vi upp Milo i kö för förskoleplats till augusti. Förhoppningsvis. Det vore underbart om vi skulle få förstahandsvalet! Jag hoppas att inskolningen går bra och att Milo kommer trivas på dagarna, avsett vart han kommer gå.
Även om förskola är det vanligaste så känns det konstigt och lite jobbigt att någon annan ska ta hand om Milo på dagarna, någon som inte känner honom och älskar honom som vi och våra familjer gör. Jag är övertygad om att "inskolningen" är lika mycket för föräldrarna som för barnen =)

Imorgon ska vi till Sjöfartsmuseet, sedan blir det middag hos mamma och på kvällen en fika med tjejerna =) Det blir nog en toppendag!
Nu blir det sängen. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0