Alex

Nya förslag!
Wordle: Alex 4?Wordle: Alex 6 Wordle: Alex 7

Grattis älskling!

På 24-årsdagen!!
Imorse blev det tårta och frukost på sängen! Dock svårt att avgöra vem som blev gladast över att äta tårta i sängen -Emil eller Milo! ;) Vi älskar dig så mycket!!

Wordle.net

Wordle: Milo NyWordle: MILO NY Wordle: MILO NY 2

Nya Bilder på Milos rum! =)

Jag älskar att möblera om, flytta på små saker och pyssla här hemma =) Det senaste jag har gjort är att jag har sytt en lång flaggvimpel i samma tyg som gardinen och möblerat om lite i Milos rum. Jag har ställt hyllan på högkant för att få lite mer golvyta och så har han fått ett bord till sina stolar.

Jag kom även på  att jag inte har lagt upp någon "efter-bild" på hans säng så här får ni lite bilder på rummet som det ser ut idag =)Nu får vi se om jag kanske kan uppdatera lite mer här igen =) Imon börjar Emil jobba igen efter 10 veckor hemma med Milo. Semester/pappaledig. Under den perioden har jag jobbat på Liseberg. Milo och jag ska passa på att träffa Kicki, Emelie och Melina imorgon. Vi har inte träffat Emelie och Melina på hela sommaren, så det ska bli så mysigt att få träffa dom igen!!

Vi har två veckor hemma tillsammans innan Milo ska börja på förskola och den tiden ska vi mysa och utnyttja ordentligt hade jag tänkt! Tänk att min lilla gosefis har blivit så stor =)

RSS 2.0