Rubrik!

Idag när jag vaknade så kände jag med en gång att vi måste gå ut - nu med en gång! Annars om vi inte ska iväg på nått så brukar jag vänta med att gå ut till Milo har ätit och sovit lunch, men vi var båda pigga, vädret var underbart och Milo sprang och hämtade sina skor och mössa hela tiden. Sagt och gjort.

Vi promenerade till lite olika lekplatserna här i området och sen gick vi bort till frölunda torg. (Milo gick halva vägen själv.) Jag har alltid med vagnen när vi är ute men oftast får Milo gå själv om vi ska ut och leka eller gå och handla. Han är väldigt duktig och orkar gå långa sträckor, men så finns det ju så mycket att upptäcka på vägen, så man får inte ha bråttom. =)
När vi kom in på torget sen så fick Milo en ballong och de bjöd på dricka överallt. Jag hade glömt att nya delen öppnade idag och det var rea i alla butikerna!

Passade på att gå förbi Polan och Pyret då Milo hade en vindfleece därifrån förra hösten och den var vi så himla nöjda med, men tyvärr har den blivit för liten. Just dessa vindfleecar var på rea för halva priset när jag kom dit, de brukar kosta 450 kr i vanliga fall. Så Milo fick en grön/vit fleece som passar perfekt till nya Nova Star mössan!

stl. 86-92

Hösten 2010 stl. 80

Nya klippningen =)
Milo hade mohikan förut men nu har han fått samma frisyr som sin idol Robyn  ;)

Ikväll blir det kick off med jobbet så jag måste hoppa in i duschen nu medan Milo sover. Det ska bli roligt fast jag känner mig lite små krasslig i halsen så känner att jag får ta det lite lugnt ikväll. I helgen öppnar vi ju och då ska jag jobba och vill verkligen inte bli sjuk!
Lina kommer väl säkert vilja åka Atmos Fear ikväll men det finns inte en chans på miljonen att jag sätter mig i den.. =)

Kommentarer
Postat av: Sanna Kaakinen

SV: Vad roligt att någon annan fick glädje utav den.Kram Sanna

2011-04-20 @ 22:53:12
URL: http://mammasvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0