Roadtrip!

Emil ska på utförsäljning av salomons provkollektion, kläder och skor, i borås idag och har tagit kompledigt halva dagen. Milo och jag ska åka med och så får vi se om vi kan äta någon god lunch någonstans, köpa glass och strosa omkring i borås några timmar. =)

Bilder från igår
Milo fick som vanligt en ballong när vi var på frölunda torg! =)
Jag och Milo mötte upp Lina och tog en fika på en uteservering på Frölunda Torg. Banan och festis med päronsmak var en riktig festfika tyckte lillkillen! =)

Milo fick även ett par jättefina röda chinos, men som var alldeles förstora. Jag tror inte att de finns i mindre storlek så jag får köpa ett skärp till grodan. Han kommer bli så fin i dom till sommaren =)

Nu ska jag packa väskan för idag. Blöjor, våtservetter, nappar, extra kläder, matsäck, vatten och leksaker brukar vara den vanliga checklistan för Milo. Mobil, nycklar och plånbok för mig själv. Fast ni som känner mig vet säkert att sedan åker alltid 10 andra saker ner i väskan av bara farten på slutet.. Sen måste jag alltid leta efter mina nycklar alldeles för länge och som jag i 9 fall av 10 redan har packat ner någonstans. Mobilen ska också ringas till innan vi går - så den är med! ;) Ja gud.. pust och stön..

Jag är en riktig packåsna.. Det har jag alltid varit =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0