Baby och barnmässan

Det blev en riktig heldag idag då Milo och jag åkte hemifrån kl 09.00 och var hemma igen kl 18.00. Elaine och jag möttes upp imorse och tog med oss pojkarna till baby och barnmässan på Svenska mässan. Jag var intresserad av att shoppa leksaker/kläder till Milo men varken Milo eller Alex uppskattade vagnen speciellt mycket, så Elaine och jag fick svettas ett tag innan vi hittade Ikeas lekhörna, där vi kunde "rasta" killarna =).

När det sen var det dags för lunch var det nästan omöjligt att hitta ett ledigt bord och efter lite stök och bök med maten så somnade båda nästan direkt i sina vagnar. Vi kunde då strosa runt i 1 1/2 timme innan det var dags att åka hem.

Mässan var bra men nästa år får kidsen stanna hemma. Det var mer nöje för mig än för Milo. Jag trodde det skulle vara mer aktiviteter och roligheter för de små, men istället var det få ytor, väldigt mycket folk, hög ljudvolym, utställare som hoppade på en med tusen lappar, tävlingar och undersökningar och musik från alla håll och kanter. Och allt detta + att behöva sitta i vagnen så länge tyckte inte min 1 1/2 åring var speciellt roligt.

Efter mässan åkte vi hem till Elaine och åt en sen lunch då Elaine och jag prioriterat att testa barvagnar och kolla i montrar istället för att äta lunch när killarna sov middag. Alex och Milo lekte med Alex bilar och tittade på "Iggle piggel" (I drömmarnas trädgård som är favoriten just nu) och sedan fick pojkarna leka ute innan Milo och jag åkte hem.

Milo är jätte duktig på att pussla och dom han har hemma börjar nästan bli för lätta nu. =) Vi övar även på bondgårdsdjuren, vad dom heter och hur de låter. Milo säger -vovvov, bää och muuu.
gdf

Milo pekar på fåglarna i slottskogen. Fåglar och hundar är väldigt roligt när vi är ute!

Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Petra

Haha sötnos. En egen hund att promenera med till och med :D

2011-04-17 @ 08:33:21
URL: http://petrakarin.wordpress.com
Postat av: Carro

Sötnosen!! :)

2011-04-17 @ 22:46:46
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Lina

Sötsötsööötnos :D

2011-04-25 @ 19:37:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0