En dag i Borås

Dagen i bilder!
fsf
Här åt vi lunch =)
Tittut!
Milo hittade en traktor som han var tvungen att inspektera närmre ;)  Det är väldigt mycket bilar, bussar, traktorer, spårvagnar mm som gäller nu!

Roadtrip!

Emil ska på utförsäljning av salomons provkollektion, kläder och skor, i borås idag och har tagit kompledigt halva dagen. Milo och jag ska åka med och så får vi se om vi kan äta någon god lunch någonstans, köpa glass och strosa omkring i borås några timmar. =)

Bilder från igår
Milo fick som vanligt en ballong när vi var på frölunda torg! =)
Jag och Milo mötte upp Lina och tog en fika på en uteservering på Frölunda Torg. Banan och festis med päronsmak var en riktig festfika tyckte lillkillen! =)

Milo fick även ett par jättefina röda chinos, men som var alldeles förstora. Jag tror inte att de finns i mindre storlek så jag får köpa ett skärp till grodan. Han kommer bli så fin i dom till sommaren =)

Nu ska jag packa väskan för idag. Blöjor, våtservetter, nappar, extra kläder, matsäck, vatten och leksaker brukar vara den vanliga checklistan för Milo. Mobil, nycklar och plånbok för mig själv. Fast ni som känner mig vet säkert att sedan åker alltid 10 andra saker ner i väskan av bara farten på slutet.. Sen måste jag alltid leta efter mina nycklar alldeles för länge och som jag i 9 fall av 10 redan har packat ner någonstans. Mobilen ska också ringas till innan vi går - så den är med! ;) Ja gud.. pust och stön..

Jag är en riktig packåsna.. Det har jag alltid varit =)

Äkta kärlek!


Idag har vi myst i kungsparken med fina vänner! Milo ville som vanligt ha med sig sin hund, som han kunde rasta i parken =)

Rubrik!

Idag när jag vaknade så kände jag med en gång att vi måste gå ut - nu med en gång! Annars om vi inte ska iväg på nått så brukar jag vänta med att gå ut till Milo har ätit och sovit lunch, men vi var båda pigga, vädret var underbart och Milo sprang och hämtade sina skor och mössa hela tiden. Sagt och gjort.

Vi promenerade till lite olika lekplatserna här i området och sen gick vi bort till frölunda torg. (Milo gick halva vägen själv.) Jag har alltid med vagnen när vi är ute men oftast får Milo gå själv om vi ska ut och leka eller gå och handla. Han är väldigt duktig och orkar gå långa sträckor, men så finns det ju så mycket att upptäcka på vägen, så man får inte ha bråttom. =)
När vi kom in på torget sen så fick Milo en ballong och de bjöd på dricka överallt. Jag hade glömt att nya delen öppnade idag och det var rea i alla butikerna!

Passade på att gå förbi Polan och Pyret då Milo hade en vindfleece därifrån förra hösten och den var vi så himla nöjda med, men tyvärr har den blivit för liten. Just dessa vindfleecar var på rea för halva priset när jag kom dit, de brukar kosta 450 kr i vanliga fall. Så Milo fick en grön/vit fleece som passar perfekt till nya Nova Star mössan!

stl. 86-92

Hösten 2010 stl. 80

Nya klippningen =)
Milo hade mohikan förut men nu har han fått samma frisyr som sin idol Robyn  ;)

Ikväll blir det kick off med jobbet så jag måste hoppa in i duschen nu medan Milo sover. Det ska bli roligt fast jag känner mig lite små krasslig i halsen så känner att jag får ta det lite lugnt ikväll. I helgen öppnar vi ju och då ska jag jobba och vill verkligen inte bli sjuk!
Lina kommer väl säkert vilja åka Atmos Fear ikväll men det finns inte en chans på miljonen att jag sätter mig i den.. =)

Baby och barnmässan

Det blev en riktig heldag idag då Milo och jag åkte hemifrån kl 09.00 och var hemma igen kl 18.00. Elaine och jag möttes upp imorse och tog med oss pojkarna till baby och barnmässan på Svenska mässan. Jag var intresserad av att shoppa leksaker/kläder till Milo men varken Milo eller Alex uppskattade vagnen speciellt mycket, så Elaine och jag fick svettas ett tag innan vi hittade Ikeas lekhörna, där vi kunde "rasta" killarna =).

När det sen var det dags för lunch var det nästan omöjligt att hitta ett ledigt bord och efter lite stök och bök med maten så somnade båda nästan direkt i sina vagnar. Vi kunde då strosa runt i 1 1/2 timme innan det var dags att åka hem.

Mässan var bra men nästa år får kidsen stanna hemma. Det var mer nöje för mig än för Milo. Jag trodde det skulle vara mer aktiviteter och roligheter för de små, men istället var det få ytor, väldigt mycket folk, hög ljudvolym, utställare som hoppade på en med tusen lappar, tävlingar och undersökningar och musik från alla håll och kanter. Och allt detta + att behöva sitta i vagnen så länge tyckte inte min 1 1/2 åring var speciellt roligt.

Efter mässan åkte vi hem till Elaine och åt en sen lunch då Elaine och jag prioriterat att testa barvagnar och kolla i montrar istället för att äta lunch när killarna sov middag. Alex och Milo lekte med Alex bilar och tittade på "Iggle piggel" (I drömmarnas trädgård som är favoriten just nu) och sedan fick pojkarna leka ute innan Milo och jag åkte hem.

Milo är jätte duktig på att pussla och dom han har hemma börjar nästan bli för lätta nu. =) Vi övar även på bondgårdsdjuren, vad dom heter och hur de låter. Milo säger -vovvov, bää och muuu.
gdf

Milo pekar på fåglarna i slottskogen. Fåglar och hundar är väldigt roligt när vi är ute!

Hejdå!

RSS 2.0