En liten klätterapa =)

I morse vaknade Milo kl. 6 så när kl. var strax innan 11 började Milo bli lite trött. Nu sover Milo oftast bara sova en gång på dagen och då oftast vid 12 så jag ville helst att han skulle vara vaken en stund till (annars orkar han inte till kvällen sen). Resultatet? Milo somnade nästan på mattan..! Han låg och lekte på golvet och då ser jag att ögonen går i kors på honom så jag lyfte upp honom i soffan och då slocknade han med en gång =)


Idag har vi haft Elaine och Alex på besök här hemma. =) Vi möttes först upp en snabbis på torget innan vi tog vagnen hem till oss och fika och lekte med killarna. Milo och Alex leker så bra tillsammans nu och det är så roligt att se! Nu kan man lämna dom i Milos rum så sitter de och leker, "pratar" och byter saker med varandra =) Inte i evigheter, men en stund =)


Milo har alltid varit väldigt stark och stadig i kroppen. Han satt när han var 4 månader, gick första stegen när han var 9 månader, gick sedan ordentligt och sprang när han precis blivit 10 månader. Han är en jätte duktig liten kille, men det finns inte bara fördelar med att vara tidig med det fysiska.. Milo klättrar på ALLTING! Och det går riktigt fort!

Det senaste idag var elementet i vardagsrummet...! Han tar ofta tag i överkanten på elementet därför att han vill nå upp till fönstret där vi har massa saker, dator, mm.  Men idag tog han tag och började klättra upp med fötterna också så att han blev en liten hängande boll!
Milo klättrar även gärna upp i vår säng(!!) på tv-bänken, tv-bordet, soffan i hans rum, mm mm.. Hans lilla kropp klarar av så mycket mer än vad hjärnan förstår och därför förstår han ju inte heller vad som är farligt..  Så just nu håller vi på att lära plutten att man måste kliva ner med fötterna först och inte huvudet.. =) Han är duktig, ofta gör han faktiskt det, men inte alla gånger så man får vara på sin vakt =)

Kommentarer
Postat av: Ida

haha vad sött att han slocknade :

2010-09-15 @ 21:08:52
URL: http://kongens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0