Upphittade!!

När jag tappade bort mina nya skor på Danmarksresan fick vi ett nummer till hittegods innan vi gick av båten. Vi hade glömt av att ringa dit då det kändes lite långsökt eftersom jag likadana kan ha glömt skorna i någon affär i Fredrikshamn. Misstänkte även att vi kanske glömde dom på terminalen i Danmark och då kändes det inte så troligt att dom skulle komma tillbaka.
Men i alla fall, för en stund sen så hittade Emil den lappen när han städade och ringde upp.. Genomskinlig påse med ett par Leopardpums i storlek 35? (Jag vet jag har små fötter. Och nu kommer jag äntligen i 35 igen på pums efter Milo ;) Jajamensan där var dom!! :D Kan hämta dom på måndag!! =) Det trodde jag aldrig..!


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Vilken tur du hade som fick skorna tillbaka! :) Haha jag har också storlek 35 kan ibland ha 36 också. Just nu är han 4 månader, blir 5 månader den 25. Det går verkligen fort ja! Han skrattar och leker med leksaker nu. Känns som att han var nyfödd för inte alls längesedan. Så sjukt att tänka att man en dag kommer att kunna ha en konversation med Eliah haha. Himla fin er Milo :)! Hoppas ni mår bra alla tre kram

2010-09-07 @ 19:03:51
URL: http://snigelbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0