Idol!! =)

Jag älskar Idol! Är så glad att det har börjat igen och speciellt att Alice är med, känns jätte roligt!! Så samtidigt som jag tittar på Idol slängde jag ihop en kladdkaka och den här ska vara speciellt kladdig så vi får se hur detta blir =)
Emil har åkt iväg och spelat lite fotboll med några kompisar så jag har sf ikväll (=sambofritt ;) haha.

Jag har även fått tummen ur och gått iväg och simmat idag med Emelie. Det känns alltid så skönt efter man har tränat, så varför gör man det inte oftare?! Nä, det ska bli ändring på det nu. Speciellt om jag ska kunna äta kladdkaka med gott samvete. =)

Middag

Den senaste tiden har jag inte haft speciell lust att laga mat. Det går verkligen i perioder för mig. Ibland är det jätte inspirerande att laga mat och vissa dagar är köttfärssås det roligaste man kan komma på... Men i kväll kände jag verkligen för laga ihop något till Emil och mig då Emil kommer hem sent från jobbet. Slutade 20.10.
Det blev lax i ugnen med pasta och vitvinsås med broccoli, lök och vitlök.

Tänkte köra lite "Elaine style" ;)

Hackade först lök och vitlök.

lax i ugnen med citronpeppar, dill, vitt vin och lite vatten på 225 g i ca 20 min.

Hackad broccoli

fräste först löken med lite salt, vitpeppar och hällde sedan på matlagningsgrädde, vittvin och lite matlagningsyoghurt och på slutet, broccolin.

Enkelt men gott =)

En liten klätterapa =)

I morse vaknade Milo kl. 6 så när kl. var strax innan 11 började Milo bli lite trött. Nu sover Milo oftast bara sova en gång på dagen och då oftast vid 12 så jag ville helst att han skulle vara vaken en stund till (annars orkar han inte till kvällen sen). Resultatet? Milo somnade nästan på mattan..! Han låg och lekte på golvet och då ser jag att ögonen går i kors på honom så jag lyfte upp honom i soffan och då slocknade han med en gång =)


Idag har vi haft Elaine och Alex på besök här hemma. =) Vi möttes först upp en snabbis på torget innan vi tog vagnen hem till oss och fika och lekte med killarna. Milo och Alex leker så bra tillsammans nu och det är så roligt att se! Nu kan man lämna dom i Milos rum så sitter de och leker, "pratar" och byter saker med varandra =) Inte i evigheter, men en stund =)


Milo har alltid varit väldigt stark och stadig i kroppen. Han satt när han var 4 månader, gick första stegen när han var 9 månader, gick sedan ordentligt och sprang när han precis blivit 10 månader. Han är en jätte duktig liten kille, men det finns inte bara fördelar med att vara tidig med det fysiska.. Milo klättrar på ALLTING! Och det går riktigt fort!

Det senaste idag var elementet i vardagsrummet...! Han tar ofta tag i överkanten på elementet därför att han vill nå upp till fönstret där vi har massa saker, dator, mm.  Men idag tog han tag och började klättra upp med fötterna också så att han blev en liten hängande boll!
Milo klättrar även gärna upp i vår säng(!!) på tv-bänken, tv-bordet, soffan i hans rum, mm mm.. Hans lilla kropp klarar av så mycket mer än vad hjärnan förstår och därför förstår han ju inte heller vad som är farligt..  Så just nu håller vi på att lära plutten att man måste kliva ner med fötterna först och inte huvudet.. =) Han är duktig, ofta gör han faktiskt det, men inte alla gånger så man får vara på sin vakt =)

All kärlek till dig!

Älskade Milo!  Tänk att du snart fyller 1 år! Tiden går verkligen fort när man har roligt ;-) Idag har vi skrattat jättemycket tillsammans! Vi busade med pappa som var i bagageluckan i bilen och Milo skrattade så han började gråta. =) Det var inte längesen du var så här liten och nu är du så stor och duktig på allt!

Milo 4 dagar. Innan vi åker hem från BBIgår la Milo ner 4 stycken klossar i rätt hål på första försöket hemma hos farmor och farfar. Om jag inte hade sett det själv så hade jag inte trott det! Först två bollar och sedan två fyrkanter. Säkert med lite tur men det dröjer nog inte för länge innan han får helt koll på detta för han är väldigt intresserad.
När man hjälper honom lägga i rätt hål blir Milo jätteglad och säger "Yeaaaah". "Yeah" är ordet för allt bra och roligt. Och när man gör "high five" med Milo så säger han alltid "yeeaah" med ett stort leende.

Och idag =) Världens underbaraste lilla kille!!
fds

Skohornet är populärt för tillfället =)

Milo hos farmor och farfar igår =)

Höstkänslor

Känner mig lite krasslig i halsen så Emil föreslog att vi skulle göra lite te. Fick riktig höstkänsla då jag dricker stora mängder av te på vinterhalvåret och slutar tvärt på sommaren. Men nu fick jag en anledning att ta fram min monsterkopp igen och det var lite mysigt =) (även om jag gärna hade skippat ont i halsen..) Nu längtar jag bara tills det blir ännu kallare och mörkare så man kan börja tända massa ljus hemma och ta fram vinterjackan och stövlarna!

Det kanske bara är jag? =)

Hej!

Nu är vi inne på Emils sista semestervecka. Känns tråkigt. Vi bestämde att Emil skulle ta ut fyra veckor efter sin pappaledighet, så vi fick lite semester tillsammans och spara en vecka till Thailand nästa år. Men som sagt, tiden går fort och snart är blir det bara Milo och jag hemma på dagarna igen. Men vi kommer säkerligen hänga en del med våra finaste Alex och Elaine så det ska bli roligt! =)

Idag var vi hemma hos dom hela familjen och killarna fick gunga och åka rutschkana på gården. =)
Nu kommer Carro och ska få lite hjälp av Emil med sin nya Iphone4! =) Ha det så bra och ni missar väl inte IDOL kl. 20.00!! ;)

Upphittade!!

När jag tappade bort mina nya skor på Danmarksresan fick vi ett nummer till hittegods innan vi gick av båten. Vi hade glömt av att ringa dit då det kändes lite långsökt eftersom jag likadana kan ha glömt skorna i någon affär i Fredrikshamn. Misstänkte även att vi kanske glömde dom på terminalen i Danmark och då kändes det inte så troligt att dom skulle komma tillbaka.
Men i alla fall, för en stund sen så hittade Emil den lappen när han städade och ringde upp.. Genomskinlig påse med ett par Leopardpums i storlek 35? (Jag vet jag har små fötter. Och nu kommer jag äntligen i 35 igen på pums efter Milo ;) Jajamensan där var dom!! :D Kan hämta dom på måndag!! =) Det trodde jag aldrig..!


På väg hem efter en lång dag med massa bus...

mms_img42570 (MMS)

På väg hem efter en lång dag med massa bus! Vår lilla prins:-)


Ny lampa

Har gått och tittat på bolagrets sladdlampaett bra tag och nu kom jag på vart jag ville ha den. Satte upp en tavelvägg under med hjälp av Lina! Detta blev resultatet :-)
sfd
gdf

Nu åker vi till Tjörn!

RSS 2.0