Sportlife

Åh nu känns det riktigt bra!! Jag ska komma igång och träna nu! Har varit på mitt första pass idag på Sportlife tillsammans med Lina och Elaine där vi hade en PT som gick igenom gymmet med oss och efteråt körde Elaine och jag ca 30 min på löpbandet. Nu är jag alldeles mör i bena =) Känns gött!

Emil är och kollar fotboll hos Manne och jag ligger galet trött i soffan och tittar på tv samtidigt som Milo ligger inne och drömmer  i sin säng. Har fått gå in till honom ett par gånger under kvällen när han låtit. Dock har han inte vaknat någon gång men sovit oroligt.

Jag är riktigt trött men vill ändå inte lägga mig i sängen om jag inte skulle höra honom, även om han inte skulle vakna. Jag vill gärna gå in och titta till honom då och t.ex. stryka handen över honom och försöka lugna honom i sömnen. Ni vet =) Vaknar Milo så hör jag det.
Men nu pratade jag precis med Emil och jag lägger mig i soffan (vägg i vägg med Milos sovrum) med täcket så bär Emil in mig i sovrummet om jag somnar. =) Min älskling är bäst (och stark, haha)!

Sov så gott =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0