Lugnt och skönt

Elaine, Alex, Milo och jag har börjat ses redan vid frukost den senaste veckan. Annars blir det att vi ses efter pojkarna sovit middag och då kan klockan hinna bli tre vissa dagar. Då har redan halva dagen gått och man suttit på varsitt håll och väntat ut tiden, vilket är lite segt vissa dagar tycker vi..
Så då blir det istället att de sover middag hos varandra istället, eller ibland i vagnen. Igår ville Milo absolut inte sova middag så då fick vi ta en promenad till affären så Milo kunde somna i vagnen, vilket han gjorde på 10 sekunder, och då kunde jag sedan flytta över honom till sängen. När Milo sover, sover han som en stock och man kan till och med byta blöja och ta på pyjamas om det skulle behövas =)

Idag somnade  Alex somnade inne i Milos rum (där blir det mycket mörkare på dagen) och flyttades sedan över till vårt sovrum och Milo somnade en stund senare i sin egen säng. Jag passade då på att gå ner till affären och när jag kommer tillbaka så har även Elaine somnat gott bredvid Alex.

Nu är det alldeles tyst här hemma och snart kommer Lina. Vi får väl gå och lägga oss i soffan ;)

Kommentarer
Postat av: Ida

Ja, förstår att man bara går och väntar, då är det allt bättre med ett tidigare besök. :)sv: ja, du har verkligen helt rätt. Jag vet att det kommer bli bra i slutändan, men jag önskar att jag bara kunde trolla mig dit. :)

2010-11-04 @ 17:50:04
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Carro

Dags för uppdatering nu snart tycker jag! ;)

2010-11-16 @ 12:36:52
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0