Busfis!

Idag har vi fått besök av Carro till Milos förtjusning! =) Läsa saga var hennes stora uppgift idag enligt Milo. Milo har börjat bli väldigt intresserad av böcker och kommer hela tiden med en "ny" bok han vill att man ska läsa, vilket antingen är; Max boll, Petter och hans fyra getter, Alla vi på Bondgården, Godnatt boken med flikar eller boken om bilar, traktorer, flygplan med flikar. Ja, han är en riktig liten kille.
Kan tillägga att Milo har väldigt mycket böcker och jag tror han har alla Max böckerna snart, men just Max boll är klara favoriten. Sen får man oftast inte läsa mer än tre sidor innan han vill byta bok igen =)

Klättra är också fortfarande väldigt roligt tycker Milo. För någon dag sedan hade jag satt Milo i sin tripptrapp stol och vände mig bara om för att blanda hans gröt, vilket bara tar några sekunder. På den korta tiden har Milo (HELT TYST?) klättrat ur sin stol och satt sig köksbordet för att dricka lite vatten. Panik!!

Milo tycker även det är väldigt roligt att leka jage på Frölunda Torg. Inte vill han gå snällt och hålla handen, nej springa är mycket roligare! ;) Och när jag springer ikapp honom gapskrattar Milo! "Prutta" på mammas och pappas mage är en annan sak som också är oerhört roligt enligt busungen. Om jag drar upp Emils tröja och Emil sitter på golvet springer Milo direkt fram och ska "prutta" pappa på magen med munnen. Sen gapskrattar de båda i kör =) Ja han är en riktig liten pajas på alla sätt och vis lilla Milo, skulle kunna fortsätta i evigheter =)

Älskade lillfis, din busfis!!

När Carro var här var hon snäll och hängde upp en ljusslinga åt mig. Jag hade försökt sätta upp den tidigare på dagen men min längd kom i vägen ;)
fdsf
Visst blev det mysigt?! =)

Imorgon har Milo och jag en frukost-dejt med Alex och Elaine så nu är det hög tid för sängen. God natt! =)

Kommentarer
Postat av: Carro

Det är så mysigt att vara hos er! :) <3

2010-11-03 @ 15:23:55
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0