Hej på er!


Jag har tappat lusten till bloggen den senaste tiden och därav bristen på inlägg.. Känner också att allt som Milo växer och blir större vill jag inte "lämna ut" honom i bloggen när jag inte har någon koll på vilka som läser här. Jag vill gärna fortsätta att skriva, men i framtiden kommer jag antagligen sätta lösenord på bloggen.

Milo och jag har varit hemma och städat i helgen (Emils jobb helg). Igår fick jag städat och rensat Milos garderob och hjärtat var jätte duktig och sprang runt och lekte själv i nästan två timmar! Annars har vi busat, gått kortare promenader till affären, dansat och läst hundra böcker. Vi har så roligt tillsammans -jag och mitt lilla hjärta! <3 Jag älskar dig mest på jorden fina lilla Milo.

Nu är det dags för lunch.

Lugnt och skönt

Elaine, Alex, Milo och jag har börjat ses redan vid frukost den senaste veckan. Annars blir det att vi ses efter pojkarna sovit middag och då kan klockan hinna bli tre vissa dagar. Då har redan halva dagen gått och man suttit på varsitt håll och väntat ut tiden, vilket är lite segt vissa dagar tycker vi..
Så då blir det istället att de sover middag hos varandra istället, eller ibland i vagnen. Igår ville Milo absolut inte sova middag så då fick vi ta en promenad till affären så Milo kunde somna i vagnen, vilket han gjorde på 10 sekunder, och då kunde jag sedan flytta över honom till sängen. När Milo sover, sover han som en stock och man kan till och med byta blöja och ta på pyjamas om det skulle behövas =)

Idag somnade  Alex somnade inne i Milos rum (där blir det mycket mörkare på dagen) och flyttades sedan över till vårt sovrum och Milo somnade en stund senare i sin egen säng. Jag passade då på att gå ner till affären och när jag kommer tillbaka så har även Elaine somnat gott bredvid Alex.

Nu är det alldeles tyst här hemma och snart kommer Lina. Vi får väl gå och lägga oss i soffan ;)

Busfis!

Idag har vi fått besök av Carro till Milos förtjusning! =) Läsa saga var hennes stora uppgift idag enligt Milo. Milo har börjat bli väldigt intresserad av böcker och kommer hela tiden med en "ny" bok han vill att man ska läsa, vilket antingen är; Max boll, Petter och hans fyra getter, Alla vi på Bondgården, Godnatt boken med flikar eller boken om bilar, traktorer, flygplan med flikar. Ja, han är en riktig liten kille.
Kan tillägga att Milo har väldigt mycket böcker och jag tror han har alla Max böckerna snart, men just Max boll är klara favoriten. Sen får man oftast inte läsa mer än tre sidor innan han vill byta bok igen =)

Klättra är också fortfarande väldigt roligt tycker Milo. För någon dag sedan hade jag satt Milo i sin tripptrapp stol och vände mig bara om för att blanda hans gröt, vilket bara tar några sekunder. På den korta tiden har Milo (HELT TYST?) klättrat ur sin stol och satt sig köksbordet för att dricka lite vatten. Panik!!

Milo tycker även det är väldigt roligt att leka jage på Frölunda Torg. Inte vill han gå snällt och hålla handen, nej springa är mycket roligare! ;) Och när jag springer ikapp honom gapskrattar Milo! "Prutta" på mammas och pappas mage är en annan sak som också är oerhört roligt enligt busungen. Om jag drar upp Emils tröja och Emil sitter på golvet springer Milo direkt fram och ska "prutta" pappa på magen med munnen. Sen gapskrattar de båda i kör =) Ja han är en riktig liten pajas på alla sätt och vis lilla Milo, skulle kunna fortsätta i evigheter =)

Älskade lillfis, din busfis!!

När Carro var här var hon snäll och hängde upp en ljusslinga åt mig. Jag hade försökt sätta upp den tidigare på dagen men min längd kom i vägen ;)
fdsf
Visst blev det mysigt?! =)

Imorgon har Milo och jag en frukost-dejt med Alex och Elaine så nu är det hög tid för sängen. God natt! =)

Milo och Alex dansar! =)


RSS 2.0