Gnagarn

Vår lilla älsklingsplutt som i vanliga fall alltid är så glad har sen ungefär två veckor tillbaka varit små gnällig, "irriterad", halvförkyld och även haft lite feber. Missförstå mig inte, han är fortfarande glada Milo men eftersom han alltid nästan BARA är gnällig annars när han är trött, så märkte jag med en gång att det var något. När vi var på landet sa jag flera gånger att jag tyckte han var gnällig men det var ingen som annan reagerade på det. Förutom hans pappa då =)

Kan någon gissa?

Japp, det var tänder på gång! Och nu har två små piggar letat sig fram i underkäken på Milo och han ser så himla söt ut!! Jag blev förvånad över att det gick så fort! För ca två veckor sen såg vi för första gången konturerna på två tänder nere i munnen och i fredags, några dagar senare, kikade den första tanden fram! =)  Nu har även den andra tanden tagit sig igenom. =)

När är det har kliat tidigare, innan de syntes, har Milos favorit "gnag" varit en badfisk och min haka(!) haha! Rätt som det är spottar han ut nappen, gapar allt vad han kan mot mig, höjer händerna och greppar snabbt tag i underhåret (så att jag inte kan fly) och börjar gnaga, haha!
Hittills har jag varit ganska tålig och låtit honom hålla på några sekunder (bara för att han ser så rolig och söt ut) innan jag har kittlat bort honom. Men nu, när det sticker upp två vassa piggar i munnen på honom är det inte riktigt lika roligt längre. Aj! Försöker ge honom andra saker att bita på men när fisken inte är i närheten är min haka fortfarande favoriten haha. Vad gör man inte för sitt barn? ;)

Jag kan berätta en annan rolig sak! =) I morgon skriver vi nämligen på kontraktet för lägenheten och får nycklarna!! Flyttlasset går på lördag men i morgon ska vi måla inne i garderoberna och kanske börja flytta lite små saker, bara för sakens skull =) Vi flyttar ju som sagt bara 200 meter bort =) Mamma kommer och hjälper oss måla.

Det känns overkligt att den här dagen är här nu och samtidigt lite pirrigt!! =) Nu måste jag gå och lägga mig så att det blir morgon snabbt! ;) Emil slutar 2 i morgon för sakensskull så jag måste inte vänta heeela dagen. ;) Sov så gott!!
fgfd
Våran lilla musikaliska kille! Med gudmor-Carros doppresent!

Kommentarer
Postat av: Ida

vad kul att börja flytta! Jag förstår att du har väntat tålmodigt på det här! :)

2010-05-27 @ 08:12:15
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Johanna

hejsan my. fattar inte att han växer så fort. kul med flytt ska bli roligt att komma och hälsa på er i sommar. fick du smset om mitt nya nr?

2010-05-27 @ 09:39:23
URL: http://johannasbloggblogg.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hejsan My! Fattar inte att milo växer så fort. Roligt med flytten. ska bli spännande att komma och hälsa på sommar och ser hur ni har det. fick du mitt sms om mitt nya mobilnr?

2010-05-27 @ 09:41:00
URL: http://johannasbloggblogg.blogg.se/
Postat av: Ida

ja, ni får springa som galningar mellan lägenheterna ;) hoppas väderprognosen är fel i alla fall. trist om håret blir helt förstört.

2010-05-27 @ 11:23:22
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Carro

Han kommer nog att bli en liten gitarrkille har jag på känn! Om han inte inspireras av sin pianospelande gudmor då.. ;) Haha! :)

2010-05-27 @ 17:34:10
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Vad sött att han fått tänder! :) Hoppas att ni mår bra kram

2010-05-27 @ 22:35:55
URL: http://snigelbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0