Långhelg!

Milo låg i soffan förut och lekte med hans bästa badleksak när jag såg att han började bli lite trött. Jag hämtade då hans kudde och täcke till soffan så att det skulle bli lite skönare och att han då kanske skulle somna till slut.
Ni vet när man säger att det bara tog 2 sekunder och det egentligen gick längre tid men man vill poängtera att det gick fort, men detta tog faktiskt 2 sekunder så hade han somnat! Jag hann bara lägga upp plutten på kudden så blundade han och tappade leksaken han höll i. Lilla älsklingen =)
Återigen, han har blivit så duktig på att somna på kudden nu och måste inte längre somna i famnen. Vi är stolta här hemma och våra ryggar är mycket gladare igen!

Nu har vi äntligen hittat kamerasladden som legat under soffan de senaste dagarna, så här kommer lite bilder =)

Jag kommer inte ihåg vilken dag det här var.. Måndags? Lina, Milo och jag åt lunch på vårt stammisställe på torget och fick även finbesök av Kimia lite senare =)
gdfdg

Här ser ni Milos favvofisk! Han älskar att bada med den och fungerar även utmärkt till lite vardagsbit ;)
jhgjhg

i vanliga fall är fisk det värsta Milo vet, men den här gillar han!
gfgd
... Kima var där trots att hon inte fastnade på något kort. =)

Sista bilden jag bjuder på är från i morse. Så gulligt!! Milo får lite fruktpuré i soffan. =)
jkjl
Nu blir det uppehåll några dagar på bloggen för när Emil kommer hem från jobbet så kör han Milo och mig till landet. Älsklingen kommer sedan upp på fredagkväll efter jobbet. Vi ska vara hos mormor över helgen men på lördagen åker vi bort till Emils morfar (bor 5 minuter bort med bilen) och grillar med hela stora familjen! =) Milos farmor, farfar och co. Tyvärr ska det regna, men det blir nog bra ändå! =) Ser fram emot helgen, ska bli riktigt mysigt! Jag älskar Tjörn!

Kommentarer
Postat av: elaine

hahaha hans stora mun. jag dör va sött =)

2010-05-13 @ 23:27:06
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0